lamik Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam wszystkich posiadaczy BMW Sam takim stałem się półtorej miesiąca temu. Dokładnie moja niunia to e39 540iA z 1996 roku. Pochodzę z lubuskiego, ale studiuję we Wrocławiu na Politechnice. Jestem bardzo chętny na jakieś małe spoty, spotkania na terenie Wrocławia i w okolicach Pozdrawiam Mateusz [ATTACH=CONFIG]27787[/ATTACH]Takie tam szybkie zdjęcie po zakupie jeszcze na letnich felgach. Na święta będę w domu, to umyję i wrzucę do odpowiedniego działu więcej zdjęć. Tablice zasłonięte, bo jeszcze nie są moje na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Powitaćbmw_2. Motorek niczego sobiebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi