Dyziu Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 witajcie.. jako że chce zmienić sobie podsufitke na czarną , to mam pytanie ,, czy lepiej dać do Flokowania podsufitke i wszystkie słupki itd.. czy dać do tapicera aby okleił,,, lub może dałbym sam sobie rade??? znalezienie do e38 podsufitki z szybrem szklanym oraz do wersji krótkiej jest praktycznie nieosiągalne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Mi zawsze podobało się flokowanie, więc ja oddałbym do flokowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Miras flokował daszki i wyszło to słabo jak dla mnie, więc polecałbym oklejenie słupków i samej podsufitki, nie wiem jak z daszkami, bo je ciężko będzie okleić. A uchwyty kupić w kolorze (jeśli pasują od innego BMW). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 slyszalem tez o przemalowaniu niby specjalna farba - tylko nie wiem jak z jakoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Jak ci szmata nie odchodzi to kup najzwyczajniejszy czarny sprey za kilka pln'ow i sprawdz sam jak wyjdzie. Jak niebedziesz zadowolony to mozesz ja obklejac czy tam flokowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iparts Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Rzecz gustu. Mi bardziej podoba się flokowanie - ja bym wybrał tą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Flokowanie nie jest zbyt trwałem wyciera sie i wygniata mój kuzyn cały środek w aucie miał zrobiony to po pół roku było juz kiepsko, daj do dobrego tapicara to ci fajnie obklei i będziesz miał jak w prawdziej M tapicerkę nie jest to drogie allegro.pl/alcantara-tkanina-tapicerska-rozne-kolory-i3782251030.html tylko trzeba ogarniętego tapicera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Flokowanie nie jest zbyt trwałem wyciera sie i wygniata mój kuzyn cały środek w aucie miał zrobiony to po pół roku było juz kiepsko, daj do dobrego tapicara to ci fajnie obklei i będziesz miał jak w prawdziej M tapicerkę nie jest to drogie allegro.pl/alcantara-tkanina-tapicerska-rozne-kolory-i3782251030.html tylko trzeba ogarniętego tapicera :lol: Jest u nas taki tapicer magik nawet Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ja sam zastanawiałem się nad czyś w tym stylu... opinie różne... Farba Lakier VHT do tekstyli, winylu, tapicerki (3770898827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ja sam zastanawiałem się nad czyś w tym stylu...opinie różne... Farba Lakier VHT do tekstyli, winylu, tapicerki (3770898827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Trochę bym się bał malowania...nie daj Boże źle się nałoży i wyjdą plamy jakieś, różnica w kolorach itp:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 hmm poczekam na oferte z firmy od flokowania ......... ale po rozmowie z Mirasem powiedział że dam sobie rade sam... w oklejeniu... ale e38 ma bardzo sporo wgłębień i nierówności na podsufitce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wydaje mi się że spokojnie można samemu okleić, wymienić materiał sufitu. Widziałem w Zgorzelcu jak znajomy zrobił sufit czarną alcantarą w e36 wyglądało to bardzo pro. Napewno potrzebowałbyś pomocy innej osoby przy naciąganiu materiału. Bardzo ważny jest dobry klej w spray'u (jak sprawdzałem to około 50zł za puche). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja u siebie obklejałem sufit na nowo, trochę pracy jak na pierwszy raz jest i druga para rąk się przydała ale za tą cenę co chcieli tapicerzy to 3 podsufitki bym obkleił. I jeszcze miał na zimniutkiego browara. Tylko Ty masz znajomego tapicera... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dyziek ,nie wiem dlaczego ty wogóle bierzesz pod uwagę opcję samodzielnego klejenia tej alkantary????? a Miras od czego jest???niech go Sandra zaprosi na łikend to będziesz miał taki czarny sufit ,że hohohohohoho!!!:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 a Miras od czego jest???Miras w weekendy ciężko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Miras w weekendy ciężko pracuje Jeśli go Sandra zaprosi to znajdzie dzień wolnego Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jeśli go Sandra zaprosi to znajdzie dzień wolnego no wtedy to byłby zaraz... dobra dostałem info ile kosztuje flokowanie podsufitka od 250 ale raczej taka wielka to z 400 slupki przednie to 30 zł sztuka srodkowe 40 a tylnie jak szersze to omk 50 więc raczej bedzie oklejanie materiałem nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi