chlebi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jak w temacie, kupię zderzak przód, tył do sedana, najlepiej kompletne. Jak by ktoś coś wiedział, słyszał, to proszę o info uklon_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Wydaje mi sie ze wiecej potrzebujesz jak chcesz doposazyc - tam bedą jescze rozne plastiki pod zderzakami. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez k0nr4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wiem, dlatego też napisałem, że kompletne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Siema Chlebi, będę w czwartek u Goliata po graty do mojej to mogę się zapytać czy ma takie coś i może by nawet w kolor były to przymierzę do swojej :lol: Jak coś to dam ci znak sygnał. Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja tam kilka razy rzeczy brałem z Goliata trochę się cenią , napisz jeszcze czy zderzaki mają miec PDC czy nie , potrzebujesz jeszcze przednich nadkoli wlotów na tarcze , na tył nadkola i ślizgi na zderzak pasują bez problemu :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak mam pdc z przodu i tyłu, to mnie Słodki mile zaskoczyłeś bo już się przygotowywałem, że z tyłu ślizgi też muszę zmienić Jak by były same skorupy to zimę mam całą na doposażenie, kiedyś był gość który na alledrogo sprzedawał zestaw 76 części cały m pak ale teraz coś go nie ma szukam jakiś anglików na części ale też nic nie ma, dlatego jak by ktoś coś wiedział to z miłą chęcią proszę o info :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak mam pdc z przodu i tyłu, to mnie Słodki mile zaskoczyłeś bo już się przygotowywałem, że z tyłu ślizgi też muszę zmienić Jak by były same skorupy to zimę mam całą na doposażenie, kiedyś był gość który na alledrogo sprzedawał zestaw 76 części cały m pak ale teraz coś go nie ma szukam jakiś anglików na części ale też nic nie ma, dlatego jak by ktoś coś wiedział to z miłą chęcią proszę o info :dance: No to coś słabo szukasz:P M PAKIET BMW E60 (3780798902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nowy ORYGINALNY BMW 5 E60 M pakiet M-pakiet AERO (3759168094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. BMW E60 E61 M-PAKIET ZDERZAK PRZOD TYL Z PROGAMI (3810119940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i używane ) BMW 5 E60 E61 ZDERZAK ZDERZAKI PROGI M-PAKIET (3780447248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak kiedyś z goliatem gadałem to też za 3500 chciał za zestaw kompletny Podpytam u nich jutro to dam znać ) OLI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) O kurde, to jak ja szukam lolollolollolollolol Olek piwo leci !! No ale właśnie, narazie to ja progów, blendy lub lotki to bym nie chciał, chodzi o same zderzaki przód tył plus kierownice i nadkola, no cene bym chciał ciut mniejszą :4: Edytowane 18 Grudnia 2013 przez chlebi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 To zderzaki kompletne jak kupisz to musisz jak pamiętam wymienić kierownice powietrza i podciąć nadkola i chyba kanały powietrza wymienić a i piankę pod zderzak kupić bo jest inna. Czujniki zostają te same bo masz przedlifta. Reszty nie pamiętam ale się podpytam ile będą chcieli za takie zderzaki u goliata:)) Kierownic jest pełno na necie M-pakietowych więc tu nie ma kłopotu. A jak chcesz same zderzaki to tym bardziej fajnie było by w kolorze kupić. Ps: jak coś to mam lakiernika za rozsądną kasę co mi moją alpinę i zderzak pod malował w nasz kolor. POZDRO oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi