Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

E60 zderzaki m-pakiet

chlebi

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mam pdc z przodu i tyłu, to mnie Słodki mile zaskoczyłeś bo już się przygotowywałem, że z tyłu ślizgi też muszę zmienić :) Jak by były same skorupy to zimę mam całą na doposażenie, kiedyś był gość który na alledrogo sprzedawał zestaw 76 części cały m pak ale teraz coś go nie ma :/ szukam jakiś anglików na części ale też nic nie ma, dlatego jak by ktoś coś wiedział to z miłą chęcią proszę o info :dance:

Tak mam pdc z przodu i tyłu, to mnie Słodki mile zaskoczyłeś bo już się przygotowywałem, że z tyłu ślizgi też muszę zmienić :) Jak by były same skorupy to zimę mam całą na doposażenie, kiedyś był gość który na alledrogo sprzedawał zestaw 76 części cały m pak ale teraz coś go nie ma :/ szukam jakiś anglików na części ale też nic nie ma, dlatego jak by ktoś coś wiedział to z miłą chęcią proszę o info :dance:

No to coś słabo szukasz:P

M PAKIET BMW E60 (3780798902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nowy ORYGINALNY BMW 5 E60 M pakiet M-pakiet AERO (3759168094) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

BMW E60 E61 M-PAKIET ZDERZAK PRZOD TYL Z PROGAMI (3810119940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i używane :))

BMW 5 E60 E61 ZDERZAK ZDERZAKI PROGI M-PAKIET (3780447248) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jak kiedyś z goliatem gadałem to też za 3500 chciał za zestaw kompletny

Podpytam u nich jutro to dam znać :))

OLI

• Lubię 1

O kurde, to jak ja szukam lolollolollolollolol Olek piwo leci !!

No ale właśnie, narazie to ja progów, blendy lub lotki to bym nie chciał, chodzi o same zderzaki przód tył plus kierownice i nadkola, no cene bym chciał ciut mniejszą :D:4:

Edytowane przez chlebi

To zderzaki kompletne jak kupisz to musisz jak pamiętam wymienić kierownice powietrza i podciąć nadkola i chyba kanały powietrza wymienić a i piankę pod zderzak kupić bo jest inna. Czujniki zostają te same bo masz przedlifta. Reszty nie pamiętam ale się podpytam ile będą chcieli za takie zderzaki u goliata:))

Kierownic jest pełno na necie M-pakietowych więc tu nie ma kłopotu. A jak chcesz same zderzaki to tym bardziej fajnie było by w kolorze kupić.

Ps: jak coś to mam lakiernika za rozsądną kasę co mi moją alpinę i zderzak pod malował w nasz kolor.

POZDRO

oli

• Dodaj nową pozycję...