Gość Mordulec Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM :? :? :? :? Sory ale w którym momencie Kosa katował swoja bume ?? :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM :? :? :? :? jasne buhehhehehahahahahha :mrgreen: poczekalem az sie ostudzi i trzymalem ja na max rpm padam na cycki uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Kosa, :arrow: może dorównasz kiedyś dzidkowi :mrgreen: :mrgreen: mysle że to indywidualna sprawa kto jak samochód traktuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Kosa, :arrow: może dorównasz kiedyś dzidkowi :mrgreen: :mrgreen: mysle że to indywidualna sprawa kto jak samochód traktuje :mrgreen: jasne ja stary emeryt z podwawelską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM :? :? :? :? Sory ale w którym momencie Kosa katował swoja bume ?? :shock: :shock: :shock: Ja troche nie w temacie. Gosc na zdjeciu i w opisie ma napisane 16 lat a pisze ze ktos do niego mowil ze by zajechal swoja e34 .. lol a co najlepsze w tym wszystkim ma jakies dziwne pretesje a wy sie mu jeszcze tlumaczyce, niech se chlopak na lody pojdzie albo w Carbona pogra a nie tu jakies opowiesci dziwnej tresci bedzie opowiadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJtAs16BmW Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 NIE WLASNIE CHODZI O TO ZE NIE KATOWAL.......ALE NIE WIECIE O CO CHODZI BO TO DLUGA HISTORIA. ...............SORY KOSA ZA WSZYSTKO WIESZ O CO CHODZI........ bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Taaaa Kosa strasznie katuje auto... zal m isie robi tej E30... jak tak mozesz :evil: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 zamiast sie wywodzić o katowaniu słuszein kolega Wojtas zaproponował bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer bmw_beer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 DODANO GALERIĘ - ZAPRASZAM !!!! http://www.maxbimmer.pl/galeria/skarbi_zima/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 DODANO FILMIK - by NIBIRU :wink: http://www.maxbimmer.pl/download.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi