Aga Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Było fajnie!!!!!! Miło mi było spotkać na żywo Was wszystkich. Może następnym razem będzie cieplej i dłużej pogadamy. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iker Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Spocik extra Faktycznie ten gościu z kredensa 125p troszkę przesadzał <bmw_4> Ale loozik , bezpiecznie w miarę było , a to najważniejsze :mrgreen: <bmw_1> A propo lekko nienormalnych to ten z niebieskiego Audi też nie zaliczał się do rozsądnie myślących. Ale ogólnie było zajefajnie ))) Zebrałem zdjęcia i utworzyłem małą galerię (narazie tylko parę moich zdjęć oraz kol. Nibru) Jeśli chcecie aby dołożyć waszę zdjęcia lub filmy proszę o kontakt na PW podam namiary na serwer FTP Spot - galeria życzę miłego oglądania 1 raz na zlocie i liczę na to że Mój brat dalej bedzie mnie zabierał ;D ps. dodaje własnie fotki na ftp , upd juz wkrotce Pozdrawiam upd link do fotek oraz filmików które ja zrobiłem : CLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Spocik extra Faktycznie ten gościu z kredensa 125p troszkę przesadzał <bmw_4> Ale loozik , bezpiecznie w miarę było , a to najważniejsze :mrgreen: <bmw_1> A propo lekko nienormalnych to ten z niebieskiego Audi też nie zaliczał się do rozsądnie myślących. Ale ogólnie było zajefajnie ))) Zebrałem zdjęcia i utworzyłem małą galerię (narazie tylko parę moich zdjęć oraz kol. Nibru) Jeśli chcecie aby dołożyć waszę zdjęcia lub filmy proszę o kontakt na PW podam namiary na serwer FTP Spot - galeria życzę miłego oglądania 1 raz na zlocie i liczę na to że Mój brat dalej bedzie mnie zabierał ;D ps. dodaje własnie fotki na ftp , upd juz wkrotce Pozdrawiam Na galerie wrzuciłem już zdjęcia Nibru, Ikera oraz swoje. Prosze o przesyłanie zdjęć filmów na adres email (sbochna(AT)gmail.com) to także je dodam do galerii. Spot Skarbimierz 28.01.2007 - GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zawsze oficjalną galeryjkę robił Mordulec i umieszczał na stronie głównej klubu .... A to będzie no legal 8) hehe ja tylko tak .... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zawsze oficjalną galeryjkę robił Mordulec i umieszczał na stronie głównej klubu ....A to będzie no legal 8) Popatrzywszy na Galerie na stronie głównej to można zauważyć iż od "Pierwszych Urodzin" nic nowego nie zostało dodane Dlatego pokusiłem się o własną inicjatywę. Oczywiście jeśli zarząd forum nie życzy tego sobie to zaraz usunę stronkę. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie nie . ja tylko tak ... Taka inicjatywa jest pozytywna . <bmw_3> Nasz admin jest zawalony robotą stąd takie poślizgi :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Popatrzywszy na Galerie na stronie głównej to można zauważyć iż od "Pierwszych Urodzin" nic nowego nie zostało dodane Dlatego pokusiłem się o własną inicjatywę. Oczywiście jeśli zarząd forum nie życzy tego sobie to zaraz usunę stronkę. Proszę o odpowiedź. foty znajdą sie tu: http://www.maxbimmer.pl/galeria/nasze_spoty.shtml co nie przeszkadza żeby ta Twoja była też uklon_bmw , przecież te zdjęcia nie są naszą własnością :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zawsze oficjalną galeryjkę robił Mordulec i umieszczał na stronie głównej klubu ....A to będzie no legal 8) Popatrzywszy na Galerie na stronie głównej to można zauważyć iż od "Pierwszych Urodzin" nic nowego nie zostało dodane Dlatego pokusiłem się o własną inicjatywę. Oczywiście jeśli zarząd forum nie życzy tego sobie to zaraz usunę stronkę. Proszę o odpowiedź. :lol: Spokojnie nic nie trzeba usuwac <bmw_1> ja narazie przesortowałem foty od Kosy Micha i Nibiru , jesli ktos jeszcze chce umiescic u nas na stronie swoje zdjecia to prosze o podesłanie do mnie na maila lub poprzez np sendspace.com i wtedy beda dołaczone do naszej galerii <bmw_1> A inicjatywa wskazana przynajmniej szybko powstały galerie , rzec można nawet ze bez poślizgu :lol: Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Było fajnie Michu klubowy drifter :wink: Dzięki za rundke beemka, oczywiscie ja szczęsciarz jestem i tłumik się urwał :oops: :roll: :mrgreen: Ja mam nagrane 45minut filmu, ale nie umiem go zrzucić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Było fajnie Michu klubowy drifter :wink: Dzięki za rundke beemka, oczywiscie ja szczęsciarz jestem i tłumik się urwał :oops: :roll: :mrgreen: Ja mam nagrane 45minut filmu, ale nie umiem go zrzucić :lol: f...c czemu mi nikt nie powiedział że jest Bob............ kurka niech to ....... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Bob'a nie wypatrzyłeś :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Bob'a nie wypatrzyłeś :?: :mrgreen: no........ tak się zająłem jazdą ......... że zamiast sie witać .........sfajczyłem sprzęgiełko........ za dużo power-a :mrgreen: :mrgreen: a Bob mógł sie przypomnieć...........ja to rozumiem, starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Bob'a nie wypatrzyłeś :?: :mrgreen: no........ tak się zająłem jazdą ......... że zamiast sie witać .........sfajczyłem sprzęgiełko........ za dużo power-a :mrgreen: :mrgreen: a Bob mógł sie przypomnieć...........ja to rozumiem, starość No nie no Piotrus mistrzu swiata jestes :lol: :lol: :lol: a jeszcze z rana jak z Michem do mnie przyjechali to zartowalismy ze wkoncu sie z Bobem spotkacie :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 czemu mi nikt nie powiedział że jest Bob lol :mrgreen: mnei nie widziałes, ja z narażeniem, życia kreciłem najlepsze ujęcia :wink: zartowalismy ze wkoncu sie z Bobem spotkacie nieeee, normalnie jakbyśmy się znali z www.fotka.pl :lol: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 <bmw_2> oj widze że się działo na spocie <bmw> czasu czasu czasu a też dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Hej poniżej link do pierwszej wersji clipu ze Skarbka. http://video.google.pl/videoplay?docid=2960246849947128363&hl=pl Kolejne wersje po ukazaniu się materiałów od pozostałych osób (będzie sklejka :mrgreen: ) ... sorka za jakość Pozdr. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 super, gratulacje swietny filmik <bmw_1> pozdro <bmw_2> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iker Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Hej poniżej link do pierwszej wersji clipu ze Skarbka. http://video.google.pl/videoplay?docid=2960246849947128363&hl=pl Kolejne wersje po ukazaniu się materiałów od pozostałych osób (będzie sklejka :mrgreen: ) ... sorka za jakość Pozdr. <bmw_1> świetny filmik ! brawa !! <bmw_1> <bmw_1> bmw_beer bmw_beer bardzo przyjemnie się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Filmik kozacki , spot widze sie udal a sniegu to juz w pewnych miejscach brakowalo wrecz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Filmik rzeczywiscie bajerancki bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> Jednak na żywo to dopiero była frajda a sniegu to faktycznie w niektórych miejscach pod koniec spota to juz nie bylo za wiele :lol: :lol: :lol: Kto nie byl niech załuje , spocik rewelacja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Film ok , muza mega szczególnie White Zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Do mordulca już poszły linki i foty. Jak ktoś chce wcześniej zobaczyć pare klipów jest tu: http://www.sendspace.com/file/o9pxun rar spakowany z hasłem: maxbimmer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 normalnie zaniemówiłem ............ uklon_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Rewelacyjna relacja przebiegu spota :!: <bmw_3> <bmw_1> Bazylfox gratulacje <bmw_2> Co prawda my z Byqiem z naszymi bokami się nie załapaliśmy, ale na kolejnym spocie bedziemy bardziej napierali przed kadr :mrgreen: pozdrowionka happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoJtAs16BmW Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 NO WITAM WIDZIALEM FILMIK JEST SPOX TYLKO JEDNO CO ZOBACZYLEM MNIE ZASKOCZYLO KOSA MOWIL DO MNIE ZE JA ZAKATUJE MOJA E34 A WLASNIE WIDZIALEM CO ON ROBIL ZE SWOJA E30 TEZ JA KATOWAL......BO ON NAZYWA TO KATOWANIEM BO JA ROBIE TAK SAMO :/:/:/:/ A WIEC NIE WIEM :? :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi