Wiewióra Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dozobaczenia na lotnisku- Wiewióra <bmw_3> happy_bmw <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zlocik nawet sie udał tylko odnas z namysłowa troche za mało beemek przyjechało, moze innym razem wpadniemmy na więcej aut, tylko niewiem zabardzo dlaczego ten zlocik rozdzielił sie na dwie cześci ? tzw. chłopaki z wrocka sie rozdzielili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dzięki serdeczne dla wszystkich uczestników spotu.Atmosfera jak zawsze wspaniała no i te poślizgi....... <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Nooo slizgalismy sie!!! Było nieżle, choc zimno i wiało ale zabawa była zawalista. Sprzegła smierdziały bumy paliły ale oto chodzi!!!! <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Kto niebył niech załuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 I ja również dzięki wielkie dla all. na końcu cały pas był nasz i aż nie chciało sie odjeżdzać. Michu latał ''jak rybka w wodzie''-mistrzowskie boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 jest jakies miejsce na zrzucanie filmow/zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Najpierw trzeba je ''obrobic'' i wrzucic na serwer. To może troche potrwać ale myślę ze Mordulec w ramach bicia rekordów przy kompie i na fali sesji egzaminacyjnej coś szybko wykombinuje BazylFox też będzie napewno składał jakiś filmik a i Nibru też ma sporo mistrzowskiego materiału Wszyscy z niecierpliwością czekamy na foto i video relację <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Spocik fajny, pogoda dopisała, atmosfera jak zwykle iście rodzinna :lol: Na koniec tylko jedna bunia strzeliła focha,ale tak to jest z kobietami <bmw_1> Zlocik nawet sie udał tylko odnas z namysłowa troche za mało beemek przyjechało, moze innym razem wpadniemmy na więcej aut, tylko niewiem zabardzo dlaczego ten zlocik rozdzielił sie na dwie cześci ? tzw. chłopaki z wrocka sie rozdzielili? Na początku było za dużo ludzi, dlatego przenieslismy sie na ten mniejszy pas, aby spokojnie i bezkolizyjnie sobie polatac.Wizja kontaktu trzeciego stopnia z dużym fiatem nie bardzo nam się podobała :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Właśnie bunie się nie psują tylko czasem rzucają focha - nie ma co sie martwić napewno jej przejdzie -wszystko jest do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wyjeżdżam ci ja sobie na drogę. I coś powyżej 50kmh kierownica lata na boki. Ki czort myślę sobie koniec, układu kierowniczego? Pełen obaw awaryjne i zatrzymuje się na poboczu. Nagle nad moją głową pojawia się lampka. Zeskrobuję mnóstwo śniegu z felg. Było go tyle, że to on podczas jazdy powodował szarpanie kierownicą :lol: Aha, baardzo mi się jedno zdjęcie podoba Normalnie wkleje od razu (chyba że właściciel pojazdu nie życzy sobie i będzie chryja) happy_bmw p.s. zrzekam się praw autorskich ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Widzisz Dziki, mówiłem Ci że to od śniegu takie wibracje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Spocik bajerancki , polatalismy bokami , bylo ognisko i "podwawelskiej" nie brakło dla nikogo bez problemu dojechalismy na lotnisko (myslalem ze bedzie znacznie gorzej po tych opadach sniegu) :lol: Oddzielilismy sie troche od na poczatku poniewaz bylo za duze zageszczenie samochodów na m2 no a najlepszy był mistrzu kierownicy w F125 brawo dla niego za umiejetnosci ale momentami szedł po kursie mocno kolizyjnym i wlasciwie fartem w nic nie przywalił :lol: Natomiast koło 15tej smignelismy cała brygada na główna płyte gdzie zrobiło sie znacznie luzniej i kazdy polatał sobie jeszcze do woli :lol: Ale fakt faktem chyba najwiecej beemek pojawiło sie z wrocławia :?: :wink: [ Dodano: 28 Styczeń 07, 18:03 ] Wyjeżdżam ci ja sobie na drogę. I coś powyżej 50kmh kierownica lata na boki. Ki czort myślę sobie koniec, układu kierowniczego? Pełen obaw awaryjne i zatrzymuje się na poboczu. Nagle nad moją głową pojawia się lampka. Zeskrobuję mnóstwo śniegu z felg. Było go tyle, że to on podczas jazdy powodował szarpanie kierownicą :lol: Spoko normalny objaw po Skarbim , u mnie tez lekko rzucało kierownica ale po paru km wszystko wrocilo do normy :lol: A fotka bajerancka :wink: i tak jak Pola pisała wczesniej wrzuc do mnie na skrzynke postaram sie zrobic galerie w miare jak najszybciej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Było ekstra, polataliśmy bokami Dzięki wszystkim! A w szczególności: Kosie, Piotrowi, Beatce, Paulince i Marcinowi za pomoc w powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam serdecznie. Dziękuję serdecznie za przybycie tak sporą grupą- faktycznie szkoda że się rozdzieliliśmy, ale rozumiem obawy wziązane z Fiacikiem- Pan troszkę przesadził ze swoją popisowką... My też chowaliśmy sie na bezpieczną odległość... Byłam z kolegą (paprotkowe E46) zaprosić Waszą ekipe bliżej nas- niestety się nie zdecydowaliście... Mam nadzieję że jak się zrobi cieplej to na kolejnych spotkaniach będziemy bardziej zintegrowani happy_bmw Braciszkowi zakopało się autko- serdecznie dziękuję za pomoc w odkopaniu czarnej E34ki, a Panu ze srebrnej 5tki bardzo dziekuję za użyczenie węża wodnego- BMWzapłac <bmw_2> Pozdrawiam gorąco i raz jeszcze serdecznie dziękuję uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Było super, szczególnie te boki przy 120 :twisted: Trzeba będzie powtórzyć ten spocik jak zejdzie troche śniegu i poślizgać sie na betonie :mrgreen: Madziu szkoda że nawet nie chcialiście podejść tylko tak z boku staliście, liczyłem na Ciebie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Spocik extra Faktycznie ten gościu z kredensa 125p troszkę przesadzał <bmw_4> Ale loozik , bezpiecznie w miarę było , a to najważniejsze :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Michu a co to stało Ci sie w boczek bo zauważyłem że lekko pogiety był :cry: Kto to wogóle był tym fiaciorem bo później jakoś umknął pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wgięte drzwi - :arrow: to "zdradliwe i nieprzewidywalne warunki pogodowe wpływające na stan nawierzchni poziomej (lód) " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A szofer fiaciora to oblatywacz kamikadze z tutejszego aeroklubu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 spocik spasny, dzieki miejscowym za zaproszenie <bmw_1> bylo super, gdyby nie bylo takiego wysypu zmotoryzowanych i takiej checo posmigania mozna by cos zorganizowac i zapanowac nad tym, dlatego stanelismy troszke z boczku ale i tak wiewiora wielkie dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dzięki za spota i za pomoc przy wypychaniu auta <bmw_2> Oto wszystkie moje fotki ze spotu http://www.sendspace.com/file/991vqj <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja również kłaniam się w pas uklon_bmw Było super - choć dla mnie krótko - no i materiału filmowego mam na ponad 40 min. :mrgreen: skróciłem do 20 min <bmw_1> Jak tylko dołożę podkład muzyczny, wrzucam na video.google. Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 było super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mimo wiatru i zimna :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Spocik extra Faktycznie ten gościu z kredensa 125p troszkę przesadzał <bmw_4> Ale loozik , bezpiecznie w miarę było , a to najważniejsze :mrgreen: <bmw_1> A propo lekko nienormalnych to ten z niebieskiego Audi też nie zaliczał się do rozsądnie myślących. Ale ogólnie było zajefajnie ))) Zebrałem zdjęcia i utworzyłem małą galerię (narazie tylko parę moich zdjęć oraz kol. Nibru) Jeśli chcecie aby dołożyć waszę zdjęcia lub filmy proszę o kontakt na PW podam namiary na serwer FTP Spot - galeria życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi