Wiewióra Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Aż miło jak zaglądam na ten temacik happy_bmw Im nas więcej tym lepiej <bmw_3> Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 No to sa 3 wyjscia, dla karzdego sie cos znajdzie <bmw_1> 1] -Dojazd na wlasna reke do Skarbimierza na lotnisko. 2] - Wstępne spotkanie grupy z wrocka proponuję w Siechnicach na P koło Ogrodnictwa około godz 11.30 :wink: <bmw_1> 3] -O 10.30 pod andersa tam czekamy chwile i jedziemy na parking w Siechnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A dlaczego przez siechnice jakos tak do okola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 A dlaczego przez siechnice jakos tak do okola Jak to dookoła -Siechnice są właśnie po trasie i wydaje się ze to najlepsza opcja bo do tej trasy pewnie wiekszości najbliżej (wrocław>siechnice>oława>brzeg>skarbimmierz) Chyba, że masz na myśli A4 :mrgreen: Ale to i tak mało istotne bo jest jeden cel>skarbimmierz :mrgreen: 28.01.2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ja jestem za opcja micha bo z radwanic do siechnic mam blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja bede na 99,9% <bmw> 0,01% to awaria autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 1. Demon Bmw 2. Wiewióra z braciszkiem 3. Rafał "Soczyście paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE) 4. Dawid (NIEMODLIN) 5. Tomek (NIEMODLIN) 6. Ostry (OPOLE) 7. nibiru (o ile zmienię furkę z na ) 8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie ) 9. Byq 10. Bazylfox & Bogna (jeśli zdąże z przeprowadzką) 11. Kosa & Żyłka 12. Dziki 13. BOKSA 14. Michu 15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic 16. Nitro oby mi nic nie wyskoczylo pilnego w ten dzien pozdro 17. Tequila - mój pierwszy raz mam nadzieję że nic mi nie wypadnie... 18. Szwedu- mialem sie nie pokazywac w takim stanie ale co tam ;] 19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:) 20. Pablo525i79 21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze) 22. leszek (o ile będe w pobliżu wrocka) 23. dzussmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 1. Demon Bmw 2. Wiewióra z braciszkiem 3. Rafał "Soczyście paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE) 4. Dawid (NIEMODLIN) 5. Tomek (NIEMODLIN) 6. Ostry (OPOLE) 7. nibiru (o ile zmienię furkę z na ) 8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie ) 9. Byq 10. Bazylfox & Bogna (jeśli zdąże z przeprowadzką) 11. Kosa & Żyłka 12. Dziki 13. BOKSA 14. Michu 15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic 16. Nitro oby mi nic nie wyskoczylo pilnego w ten dzien pozdro 17. Tequila - mój pierwszy raz mam nadzieję że nic mi nie wypadnie... 18. Szwedu- mialem sie nie pokazywac w takim stanie ale co tam ;] 19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:) 20. Pablo525i79 21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze) 22. leszek (o ile będe w pobliżu wrocka) 23. dzussmen 24.Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 To tak abym wiedzial kto sie spotyka pod andersa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 To tak abym wiedzial kto sie spotyka pod andersa? Ja na 99,99999999% (nic nie jest pewne do końca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 -O 10.30 pod andersa tam czekamy chwile i jedziemy na parking w Siechnicach Czyli o 10:30 będe pod andersa, potem 11:30 siechnice parking, potem już skarbek... Może pod andersa o 11 ?? przeciez godzine nie pojedziemy :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 To na która planujecie być w Sakarbku :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 To na która planujecie być w Sakarbku :?: Więc już klikam- spot jest o 12tej na lotnisku w Skarbimierzu Pozdrawiam i dozobaczenia Jeśli spot się zaczyna o 12-stej to wypadałoby się nie spóźnić ... :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 -O 10.30 pod andersa tam czekamy chwile i jedziemy na parking w Siechnicach Czyli o 10:30 będe pod andersa, potem 11:30 siechnice parking, potem już skarbek... Może pod andersa o 11 ?? przeciez godzine nie pojedziemy :wink: Pozdr. ja bede od 10.30 czekal na reszte spadamy z pod andersa o okolo 11.00 wiec smialo mozesz o 11 byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 1. Demon Bmw 2. Wiewióra z braciszkiem 3. Rafał "Soczyście paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE) 4. Dawid (NIEMODLIN) 5. Tomek (NIEMODLIN) 6. Ostry (OPOLE) 7. nibiru (o ile zmienię furkę z na ) 8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie ) 9. Byq 10. Bazylfox & Bogna (jeśli zdąże z przeprowadzką) 11. Kosa & Żyłka 12. Dziki 13. BOKSA 14. Michu 15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic 16. Nitro oby mi nic nie wyskoczylo pilnego w ten dzien pozdro 17. Tequila - mój pierwszy raz mam nadzieję że nic mi nie wypadnie... 18. Szwedu- mialem sie nie pokazywac w takim stanie ale co tam ;] 19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:) 20. Pablo525i79 21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze) 22. leszek (o ile będe w pobliżu wrocka) 23. dzussmen 24.Jay 25. Malina & Alligator jednak wynurza sie razem!!!! plum, plum <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Bardzo bym chcial się spotkać na pierwszej imprezie, i poznać innych klubowiczów myślę że wszystko bedzie ok bardzo postaram się przybyć <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 1. Demon Bmw 2. Wiewióra z braciszkiem 3. Rafał "Soczyście paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE) 4. Dawid (NIEMODLIN) 5. Tomek (NIEMODLIN) 6. Ostry (OPOLE) 7. nibiru (o ile zmienię furkę z na ) 8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie ) 9. Byq 10. Bazylfox & Bogna (jeśli zdąże z przeprowadzką) 11. Kosa & Żyłka 12. Dziki 13. BOKSA 14. Michu 15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic 16. Nitro oby mi nic nie wyskoczylo pilnego w ten dzien pozdro 17. Tequila - mój pierwszy raz mam nadzieję że nic mi nie wypadnie... 18. Szwedu- mialem sie nie pokazywac w takim stanie ale co tam ;] 19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:) 20. Pablo525i79 21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze) 22. leszek (o ile będe w pobliżu wrocka) 23. dzussmen 24.Jay 25. Malina & Alligator jednak wynurza sie razem!!!! plum, plum <bmw_3> 26. Dejwid - myślę że wszystko bedzie ok bardzo postaram się przybyć 27. Borsuk - jeśli będzie śnieg, to na bank się przykaturlam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A mnie nie bedzie z tzrech powodow :evil: 1) szkola 2) brak zimowych opon 3) Ten cieknacy plyn chlodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ma pytanie ten spot sie odbedzie czy nie wypali z powodu pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 ma pytanie ten spot sie odbedzie czy nie wypali z powodu pogody Warunki jaknajbardziej zimowe , mysle ze o to chodziło zeby wkoncu mozna bylo sie poslizgac troche :lol: ... moze by siakiegos grila zrobic na rozgrzewke bmw_beer :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 1. Demon Bmw 2. Wiewióra z braciszkiem 3. Rafał "Soczyście paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE) 4. Dawid (NIEMODLIN) 5. Tomek (NIEMODLIN) 6. Ostry (OPOLE) 7. nibiru (o ile zmienię furkę z na ) 8. Mordulec & Pola (jesli pogoda dopisze i nie wystąpi czynnik wyższy to czemu nie ) 9. Byq 10. Bazylfox & Bogna (jeśli zdąże z przeprowadzką) 11. Kosa & Żyłka 12. Dziki 13. BOKSA 14. Michu 15. Enzo - BMW 327i E30 (jesli zaloze te wtryski i regulator paliwa i o ile to bedzie chodzic 16. Nitro oby mi nic nie wyskoczylo pilnego w ten dzien pozdro 17. Tequila - mój pierwszy raz mam nadzieję że nic mi nie wypadnie... 18. Szwedu- mialem sie nie pokazywac w takim stanie ale co tam ;] 19. Alligator- moze i ja sie wynurze i pojade:) jestem powolny ale mysle ze poczekacie:) 20. Pablo525i79 21. Zebb (siechnice 11:30 - ogrodnictwo chyba ze ktoś wpadnie pod Andersa, bo ja mam po drodze) 22. leszek (o ile będe w pobliżu wrocka) 23. dzussmen 24.Jay 25. Malina & Alligator jednak wynurza sie razem!!!! plum, plum <bmw_3> 26. Dejwid - myślę że wszystko bedzie ok bardzo postaram się przybyć 27. Borsuk - jeśli będzie śnieg, to na bank się przykaturlam ;] 28. Krzysiek 29 Piotr i Beatka ( straciłem tylną zimówkę więc myślę że kolega :roll: mnie zabierze a i tak jak tak sypie to od siebie nie wyjadę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon Bmw Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Z tym grillem to niezły pomysł a co do spotu to napewno sie odbędzie, będzie jeszcze więcej frajdy przeciesz śnieg+ tył napęd to sama frajda napewno będzie super :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a może uda się rozpalić duuuże ognisko, zeby sie troche zagrzać?? <bmw_1> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a może uda się rozpalić duuuże ognisko, zeby sie troche zagrzać?? <bmw_1> pozdrawiam Czyli co , niech kazdy w miare mozliwosci zabierze ze soba jakies drewno kominkowe i zrobimy ognisko bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ja musze choinke rozebrac to bedzie co spalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi