BASTARS Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]27774[/ATTACH]Czy ktoś z Was wymieniał te gumki pod wycieraczkami na podszybiu plastikowym, czy dostanę je osobno czy trzeba kupić samo podszybie szukam na alle... w reolmie ale nie mogę namierzyć, jakieś namiary, numery oem mile widziane, pozdro:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 podjedz na szrot albo zobacz czy ktos nie ma twoich :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zobacz a ETK a najprędzej zmówić w salonie , koszt tego będzie jednostkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 podjedz na szrot albo zobacz czy ktos nie ma twoich :4: ze szrotu nie chcę, a moje są u mnielolol, tylko już widzę ta guma zaczyna się męczyć Zobacz a ETK a najprędzej zmówić w salonie , koszt tego będzie jednostkowy. w ETK szukałem i tak myślałem żeby jutro dzwonić do Wrocka na serwis z pytaniem czy mają coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_e30 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zewnętrzne osłony / Kratka ozdobna BMW 3' E46 316i N40 Limousine ECE - Lista części prawdopodobnie pozycja nr 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 O właśnie o coś takiego mi chodziło, THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi