ArciE39 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam. Mam problem, od niedawna nie mam godziny w radiu co mnie troche drażni. Bo co chcę sprawdzić która na osi, musze lukać na telefon. Po odłączeniu aku, czyli godziny na kompie też nie mam. Nigdzie nie mogę nigdzie tego znaleźć, może za słabo szukam. E 39 2000r. Bardzo proszę o pomoc,. Z góry Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 wciskasz symbol zegarka na wyświetlaczu pod radiem naciskacz przycisk SET i ustawiasz godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ehh.. Dzięki za zainteresowanie tematem Jaro. Ale nie działa.. Nic się nie dzieje, nie reaguje na te przyciski. W kompie też nie wiem jak ustawić godzine. POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Masz zwykłe radio czy navi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zwykły kaseciak. Ale, może to być spowodowane tym że w kompie nie jest ustawiona godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Znalazłem w necie fotke : http://obrazki.elektroda.pl/4214415100_1348030622.jpeg identyczne radyjko jak to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 W zasadzie to powinno zadziałać wg tego co Ci wcześniej napisałem... Zegarek w radiu jest zintegrowany z tym na zegarach,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 ty Jaro a w BC pokazuje Ci godzinę , bo u młodego jest tylko na radiu, a na zegarach nie ma, jak przerzucasz temp, zasięg itp. to pojawia się w sekwęcji zegarka tylko czarne pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 To dziwne. Ja jak ustawię w navi to mam od razu na bc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mi w kompie nie pokazuje godziny, jak zmieniam temperature, spalanie itp. to daty i godziny nie pokazuje --:-- Klikałem tam wszystko, próbowałem wg filmików z youtuba i google i nic. Ani godziny w kompie nie umiem ustawić, ani w radiu. Ale jestem 100% pewny że działało mi wcześniej. Potem jakoś wyciągałem akumulator i po tym chyba już nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Bo po wyjęciu kompa godzina, data itp znika.No a jak masz na bc kreski w miejscu których powinna być godzina to spróbuj przekręcić lekko przycisk od zerowania km lub ten z prawej na zegarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Też próbowałem, bo na youtube jest filmik jak robi to w E46, ale ten przycisk nie ma oporu, można nim kręcić i kręcić i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) ArciE39 oczekujesz pomocy ale sam robisz sobie krecią robotę. Chyba nie czytałeś tego tematu zanim napisałeś swój post w tym dziale lolol:2bacik: Po to on jest przyklejony by właśnie uniknąć zaśmiecania tego tematu. CZYTANIE NIE BOLI :excl: Jeżeli radio w ogóle nie reaguje na naciskanie tego przycisku to masz problem z samym radiem (a raczej z przyciskiem), przycisk jest dwustronny i lewa strona jest do ustawiania godziny a prawa (SET) do różnych ustawień - wielofunkcyjna, a przede wszystkim do wejścia w tryb zmian i zatwierdzenia. Sprawdź czy możesz ustawić np. DYSTANS lub inne funkcje za pomoc tego przycisku. Temat należałoby przenieść we właściwe miejsce. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez pidey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Temat należałoby przenieść we właściwe miejsce. W takim razie proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Wcześniej nie zauważyłem, przepraszam bardzo. Jeżeli radio w ogóle nie reaguje na naciskanie tego przycisku to masz problem z samym radiem (a raczej z przyciskiem), przycisk jest dwustronny i lewa strona jest do ustawiania godziny a prawa (SET) do różnych ustawień - wielofunkcyjna, a przede wszystkim do wejścia w tryb zmian i zatwierdzenia. Sprawdź czy możesz ustawić np. DYSTANS lub inne funkcje za pomoc tego przycisku. Nie mogę ustawić nic w kompie za pomocą przycisku z radia [sET]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]27789[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No niestety nie pomogłeś. Przyciski wgl. nie reagują na to jak je wciskam. Są sprawne, bo wcześniej było wszystko OK. Po za tym, nie mam takiego radia, mam takie bez kompa. Komputer mam tam gdzie prędkościomierz.. I tam też nie wiem jak ustawić, żadne pokrętęłka nie reagują gdy je kręce, nie mają oporu, takie luźne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To współczuje kiedyś tak z e30 walczyłem(o mama) i tylko te pokrętło prawo,lewo pomogło,szczerze współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kolego stomiasz, chcesz zostać forumowym spamerem? Zauważyłem, że od kilku dni same posty nie wnoszące nic do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin25 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam poradziłes cos z tym radiem mam ten sam problem co ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nic nie poradziłem Wymieniłem radio na zwykłe, sklepowe Pioneer'a i spokój. A z godziną, to nadal musze lukać na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin25 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 mnie to szlag trafia nie moge skasować spalania itp po zresetowaniu zegarów funkcją reset na radiu pokazują sie 2 kropki : od zegarka i nic jak wyjme kluczyk i i przekrece to znikaja kropki a na liczniki --:-- i dalej nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin25 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 mnie to szlag trafia nie moge skasować spalania itp po zresetowaniu zegarów funkcją reset na radiu pokazują sie 2 kropki : od zegarka i nic jak wyjme kluczyk i i przekrece to znikaja kropki a na liczniki --:-- i dalej nic nie działa. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jak to się stało:?: co robiłeś wcześniej:?: samo tak się zrobiło:?: bunia przed czy poliftowa:?: jakie masz zegary - z jednym czy dwoma przyciskami - może jakieś zdjęcie :?: resetowałeś kompa przez odłączenie akumulatora :?: Nie jesteśmy jasnowidzami, wypadałoby parę słów napisać o sobie , aucie - może przedstawisz się pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin25 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam . e39 523i 97r. obc w zegarach pełne 2 przyciski, Już sobie poradziłem ktoś wsadził dolny panel radia zwykły mimo że była wtyczka podłaczona i miał przyciski + ,- set i zegarek to nic nie działąło, wsadziłem mida z bc i wszytko działa jak nalezy. A zegary resetowałem przez test 19 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi