viviek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 hej, robił ktoś kiedyś taką przekładkę ? jest możliwa taka zmiana jeśli mam auto z 1991r. ? mam chyba wszystko co potrzeba https://lh4.googleusercontent.com/-kc0PvQlJSKI/UpuM2BQEWzI/AAAAAAAAMJ0/YDidI301amE/s720/DSC_0761.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Brakuje Ci jeszcze chłodnicy (skraplacz), wentylatora chłodnicy (elektryczny naturalnie) i filtra osuszacza. To tak z grubsza biorąc pod uwagę budowę układu klimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Brakuje Ci jeszcze chłodnicy (skraplacz), wentylatora chłodnicy (elektryczny naturalnie) i filtra osuszacza. To tak z grubsza biorąc pod uwagę budowę układu klimatyzacji a z manualnej nie pasują te części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sorki. Nie wiem dlaczego przeczytałem że chcesz założyć klimę automatyczną a nie zmienić manual na auto :-P W tej sytuacji musisz się upewnić czy te twoje pasują np. na realoem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kiedyś w necie czytałem o tym zabiegu bo planowałem go u siebie zabawy jest tyle że od razu dałem sobie z tym spokój. Ale do odważnych świat należy powodzenia bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi