Hadzi Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, auto to BMW E91 jest z 2009 roku i jest w niej nawigacja o oznaczeniu S606A Business (to jest ten monitor mały 6,5?). I chciałbym zmienić monitor na duży 8,8 cala ten z wersji professional. Czy jest to operacja na zasadzie wyciągnij stary mały monitor i włóż nowy duży monitor czy trzeba zmieniać soft w nawigacji, czy może całą nawigację (czytnik?)? Pozdrawiam Hadzi Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Cała nawigacje byś musiał zmienić. To jest CIC czy CCC? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) wydaje mi się że jet to CIC, jest ten nowy idrive i nowy panel na nawigację. I jest to raczej ta nawka z dyskiem bo nie mam czytnika ani gdzie włożyć płyty z mapami, a nawigacja normalnie działa. Czy może miedzy dużym, a małym monitorem wiązka się różni? tego typu mam panel => NAWIGACJA CIC BMW E81 E82 E87 E90 E91 E92 E93 X1 (3801514482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tego typu panel był też w ccc. Czy jedno czy drugie to trzeba wymienić czytnik bo to są dwa różne systemy Business i Professional Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compac Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) And as offsets? Fuel filter changed this? The blame can be Lipno fuel, but it is rather wykluczam.Może coil rains, can pump does not ask ... You can keep guessing but I would start by correcting or pump. ______________________________ [TABLE=width: 83] [TR] [TD=class: xl63, width: 83]We offer best quality oracle certification test papers and SK0-003 dumps materials. You can get our USNA guaranteed www.bostonconservatory.edu questions and Rasmussen College to help you in the University of Kansas Medical Center, the real exam of [/TD][/TR] [/TABLE] Edytowane 1 Stycznia 2015 przez compac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A jak korekcje ?Filtr paliwa zmieniałeś ? Winą może być lipne paliwo,ale to raczej wykluczam.Może cewka pada,może pompa nie domaga...Można gdybać ale zacząłbym od korekcji czy pompy. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A jak korekcje ?Filtr paliwa zmieniałeś ? Winą może być lipne paliwo,ale to raczej wykluczam.Może cewka pada,może pompa nie domaga...Można gdybać ale zacząłbym od korekcji czy pompy. Cenna uwaga, też obstawiam filtr. Tak więc Hadzi zmień filtr, a reszta będzie na zasadzie plug & play. A Ty Kamcio jak sam widzisz musisz się jeszcze trochę podszkolić. lolol Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi