KotFilemon Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Czołem! Słuchajcie, miejscowość jest niedaleko mojego kuzyna, ja mam tam dużo dalej, więc to on jechałby oglądać auto. Nie wiem na ile mogę mu zaufać w ocenie auta, a bardzo się boję takiego zakupu. Chodzi mi konkretnie o 2004 BMW 530 E60 (2003-2010) na sprzedaż - . Komora nie była pucowana, co mnie zawsze jakoś cieszy, bo wycieków nie widać...macie jakieś uwagi? Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Auto na zdjęciach prezentuje się całkiem przyzwoicie. Widać że środek nie jest zajechany, ale po siedzeniu kierowcy też można wyciągnąć wniosek, że te 280 tys jest całkiem realne. Trzebe jechać z kompem, wpiąć się i sprawdzić co się da. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 autko wystawił autokomis to na pewno ma nie złą przecinkę cena pewnie trochę do zbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi