Zgibniew Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pojechałem dziś do galerii przebrałem się za Mikołaja, zjechałem na linie i rozdawałem dzieciom cukierki. Ludzie prosili mnie, żebym zrobił sobie zdjęcie z ich pociechami, a wszystko po to by uszczęśliwić najmłodszych. W czasie gdy święty okazywał swoją dobroć jakiś CH...J ZŁAMANY ukradł świętemu lusterko w samochodzie. CH...U ZŁAMANY, życzę ci z tej okazji, abyś podciął sobie szkłem z lusterka tętnice! "Całe szczęście", że nie odpaliła bo gdyby ukradł z BMW to bym się wściekł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczus Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 szczęście w nieszczęściu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ho ho ho ho lusterko sobie ktoś wziął. ;-) Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A kolpakow Ci nie wzieli ? bo widzialem jakis dwoch co szli z plastikami od opla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 :bag: wiesniaki nie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kurde nawet nie wiem czy kołpaki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 a wiesz na pewno czy miałeś :) zaczął się sezon dla złodziei trzeba pilnować również to co się zostawia w samochodzie to na pewno tez obcinają po autach takich trzeba na miejscu rozstrzelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dudek ty masz wielki alarm samochodowy na 4 łapach z wielkim połyskiem. Ale i tobie nie polecam zostawiać słodyczy i wędlin w aucie bo może je alarm zjeść. Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dudek ty masz wielki alarm samochodowy na 4 łapach z wielkim połyskiem. Ale i tobie nie polecam zostawiać słodyczy i wędlin w aucie bo może je alarm zjeść. w taka pogodę nawet psa bym nie zostawił w aucie :) poza tym mój stary dobry alarm pada i zostało mu 2-3 miechy :( ja staram się nie zostawiać nic co może przykuć uwagę takiego sku*****a najlepiej wrzucać do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dudek ty masz wielki alarm samochodowy na 4 łapach z wielkim połyskiem. Ale i tobie nie polecam zostawiać słodyczy i wędlin w aucie bo może je alarm zjeść.Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Dudek gdzie parkujesz ? zaopiekuje sie slodyczami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dudek gdzie parkujesz ? normalnie pod blokiem w sumie pod samymi oknami ale mam paręnaście miłych starszych pań (konfidenci i plotkary) więc pilnują wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Proponuje zakup takiego shitu jaki ja obecnie posiadam czyli Renault Espace IV. No chyba w tym roku nie będzie prezentu na święta i E60 nie zaparkuje pod domem. A wracając do mini autobusu Espace nawet go nie zamykam na ulicy bo ludzie się brzydzą podchodzić do Francuskich aut. Problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 To samo mam z Astrą. Nie zamykam jej bo niby kto chciałby okradać takiego starego, pordzewiałego trupa. Jednak widać są jeszcze amatorzy złomu. Astra nie dość, że zawstydziła BMW i odpaliła to w nagrodę została okradziona, aż mi jej szkoda. Chyba w nagrodę wymienię w niej olej.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Heheheh taki prezent na spóźnionego Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi