Krzysiek Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Taks ie sklada, ze chyba w najblizszym czasie (no moze troche dalszym), bede musial zmienic samochod. Powodem, jest tyo ze mam szanse na dobra prace, ale musze miec samochod czterodrzwiowy i przede wszystkim nie obnizony . No coz taka specyfikacja polskich drog. No i tak sobie mysle, ze najchetniej widzialbym sie w BMW e30 320. Jak sadzicie czy jest szansa na znalezienie tego modelu w sstanie niemal idelanym :wink: ? Gdzie najlepiej rozpoczac poszukiwania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Dołączam sie do pytania , w niedalekiej przyszłosci będe musiał kupic E34 520i-525i lub E32 730i-735i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja bym radzil chłopaki do Niemców gonić. Znajomy sciaga auta z Essen. Tanio ładne zadbane auto można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 dokładnie, tylko z niemcowni albo innych krajów, bo w polsce to możliwe tylko u jakiegoś stargo dziadka który nawet do kościoła nieśmiało jedzie, na naszych drogach ciżko utrzymać samochód w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 chyba że od kogoś np. z innych klubów, wiem że na forum beemka czasem klubowicze sprzedają, raczej jest pewność że mówią prawdę :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 W tym co mówi Piotr też jest prawda. Możesz szukać u osób z klubów itp. Ogólnie którzy duuużo interesują sie autami, zazwyczaj takie osoby dbają o swoje auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 to fakt że najlepiej przyciągnąć auto z niemiec .....do niedawna jeszcze opłacało się z Francji .....ale to już przeszłość ! ważne jest to że niemcy dbają o auta i jeśli sam pojedziesz na pewno coś znajdziesz godnego uwagi ...za uczciwą kasę ! pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 jesli chodzi o tanie auta to w Hiszpani. Troche daleko ale warto. Dobrze wyposazone mają i jeśli chodzi o E34 i E30 to tanio, bo juz nowsze typu E39 to juz maja wysokie ceny. No i zostaje Anglia ale przekładke trzebaby robić. Mój ojciec mieszka w Leeds i tam są naprawde tanie autka. Przykładzik: E30 2.5 1989r. SKÓRA,ELEKTRYKA, PAKIET M TECHNIC na felgach 16", lekko obniżona za 150funtów. Czyli warto przywieźć sobie taką i zrobić przekładke. Mam taką auto giełde z LEEDS sprzed 2tyg wiec moge na bierząco informowac jakie ceny jakich autek. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 jesli chodzi o tanie auta to w Hiszpani. Troche daleko ale warto. Dobrze wyposazone mająi jeśli chodzi o E34 i E30 to tanio, bo juz nowsze typu E39 to juz maja wysokie ceny. No i zostaje Anglia ale przekładke trzebaby robić. Mój ojciec mieszka w Leeds i tam są naprawde tanie autka. Przykładzik: E30 2.5 1989r. SKÓRA,ELEKTRYKA, PAKIET M TECHNIC na felgach 16", lekko obniżona za 150funtów. Czyli warto przywieźć sobie taką i zrobić przekładke. Mam taką auto giełde z LEEDS sprzed 2tyg wiec moge na bierząco informowac jakie ceny jakich autek. Pozdro. A cena przekladki jaka jest (okolo) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 hmm zalezy jak tanio sobie załatwisz części :wink: Trzeba elementy wnetrza, kokpit, boczki drzwi, kierownica i zegary zostają :mrgreen: przedewszystkim głownym elementem jest maglownica, czyli przekładnia kierownicza 8) oraz przednie lampy bo anglicy jeżdżą pod prąd i u nas prawa lampa swieci na pobocze a tam lewa. Czyli koszt przekładki z robocizną mi gośc powiedział ok. 2000zł z jego częściami. Ale można przecież z jakiejs rozbitej np. w tył wziąć cześci mysle ze za grosze.Wiec chyba warto przytargać stamtąd, bo jak napisałem 150f chociaż to była okazja czyli jakieś liczmy 1000zl auto +2000 przekładka + 1500zł za opłaty Powinieneś zamknąc sie spokojnie w 5000zł za piekne E30 na skórach 2.5 8) juz na Polskich blachach pod domkiem. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jeśli chodzi o Hszpanie to jest całkiem nieźle, samochody są dosyć tanie choć bez rewelacji np. 528 z 98r. na pełnym wyposarzeniu za 9000euro. z tym że w hiszpanii prawie każde auto jest po stłuczce. Ale zawiecha w stanie idealnym i ani śladu rdzy nawet na bardzo starych autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi