dcmastiff Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Odezwę się na pewno A tak w ogóle, to dzięki wszystkim za pomoc Jeszcze kilka dni temu myślałem, ze jestem w ciemnej d###e z tym wszystkim I najgorsze, że nie za bardzo wiedziałem jak to ugryźć A tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Potwierdzam, zawziety byłeś jak nie wiem co, mowiles że całe wiązki przekopiesz i przekopałes. Tylko teraz przekop jeszcze fejsa co by łączył mi się ze wszystkim. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 No i jak się trzepanie na kompie udało? powychodziło komuś coś ciekawego? Przyznać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No i jak się trzepanie na kompie udało? powychodziło komuś coś ciekawego? Przyznać się Nie udalo sie bo jak efendi'emu pasowal termin to mi nie-takie zycie. Ale u mnie od dawna M50 sie nie skarzy na nic bo wszystko powymienialem-a mnie wiecej co miesiac zagladam do DME skanerem od Viakena. Co sie odwlecze to nie uciecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No to może się uda się zorganizować małego spota w tym tygodniu Już powymieniałem filtry i zaraz piszę do Efendiego i się będę próbował umawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi