grzesiek2304 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 wszystko zależy od tego czy będzie z nim komunikacja, jeśli tak to można próbować go podnieść w winkfp, jak nie to emergency flesh i ostatecznie naprawa, mam namiary na gościa który to naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja jestem z okolic Łeby. Jakie koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 okolice poznania, wysyłkowo zrobi, o kosztach musisz z nim sam rozmawiać, możesz powołać się na mnie, jeśli chcesz to wyślę ci numer na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Najpierw podepne inpe tylko jest kłopot bo zmienił się komp i nie wiem czy inpa mi odpali.. Wiem, że sporo piepszenia miałem z instalacją.. Jutro dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jeszcze jedno pytanie, podobno jest bezpiecznik od tego sterownika. Jaki to NR i jaki bezpiecznik kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Zerknij w skrzynkę bezpieczników co jest spalone i dojdziesz co i jak. Faktycznie spalony bezpiecznik potrafi robić takie cyrki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Myślałem, że ktoś podpowie który to jest bo sporo tego tam ale od tak sobie by się nie spalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Edit. Dziwna sprawa. W czasie instalacji INPY poszedłem do auta. Przekręcam zapłon żeby sprawdzić czy jest zasilanie na kablu z obd czy jak to ma i jest. Wskaźnik temp w normalnej pozycji to pomyślałem żeby odpalić i odpaliła od strzała! zrobiłem kilka rundek i jest ok. O CO CHODZI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Odczytaj błędy to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 bezpieczniki są obok sterownika, nie pamiętam czy schowku też jest bezpiecznik od ecu, ale chyba też, widocznie coś było nie halo... w błędach będziesz wszystko miał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Muszę inpę zassać bo okazało się , że na płycie nie mam . Jutro sczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal bmw Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Witam ja mam problem z bmw e 46 2.0 diesel 2000r sedan .wczoraj jechalem autem i nagle zgaslo po przekreceniu kluczyka temp na maxa ale auto nie bylo nagrzane .i niechce zejsc odciecie z pilota zaplonu i radio tez nie dziala co to moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi