Krzysiek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Bardzo wiele osób mnie oto prosiło to dodałem: UWAGA!!!! KONTO ZOSTANIE NIEODWRACALNIE USUNIĘTE I NAWET ADMIN NIE POMOŻE!!!! 1. Wchodzimy na: http://www.maxbimmer.pl/profile.php?do=editoptions 2. Przewijamy do samego dołu. 3. Zaznaczamy ptaszka, przy: Skasuj moje konto 4. Klikamy zapisz zmiany I nasze konto znika z Maxbimmer.pl NIE POLECAM SPRAWDZENIA TEJ OPCJI JEŚLI KTOŚ CHCE MIEĆ NADAL KONTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Bardzo wiele osób mnie oto prosiło to dodałem: to nie jest dobra informacja chyba coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ciekawostka. :-o Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 to nie jest dobra informacja chyba coś jest nie tak A dlaczego miałaby to być zła informacja? Sprawa jest prosta jak schemat siekiery. Ktoś nie chce mieć tu konta a przykładowo sobie je założył, to sobie może wykasować i po sprawie. Jak to mówił Osioł w Shreku: "Wolność rządzi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 2x popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A niby po co kasowac konto? Wysłane z mojego NexusHD2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A niby po co kasowac konto? A skąd my małe żuczki możemy wiedzieć co kto ma pod kopułą? Ludziska chcą mieć taką opcję to Krzysiek ją umożliwił. Nie ma sensu się rozwodzić na ten temat, a już tym bardziej wypytywać co kto chce robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To może trochę opiszę jak to działa, najwięcej próśb o usunięciu konta otrzymuje po rozsyłaniu mailingu (dużo jest osób, które już nie jeżdżą bmw, lub konto założyły, żeby wrzucić ogłoszenie itp.) , w związku z tym, że mailingów w ostatnim okresie było kilka, przyszło kilka próśb, a dlatego, że jestem leniwy, i lubię jak coś się robi samo, dodałem tą opcję. Sprawa ma też drugie dno, powstaje jakaś grupa "oburzonych" którym maxbimmer nie w smak, a ja wychodząc ludowi na przeciw daje mu prawo wyboru do dobrowolnego opuszczenia forum. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi