mc_bartek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Orientujecie się, czy w e46 były montowane filtry cząstek stałych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 raczej tak ale chyba w jakichś modelach z końca produkcji, 2005 2006 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Fabrycznie raczej nie. Ale była moda na zachodzie to ktoś mógł dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dokładnie, spotkałem się z dołożonym DPF w E46, ale fabrycznie nie były montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Posiadam nalepkę pod maską na przednim pasie DPF i sam nie wiem czy mam czy nie. Kamcio widziałeś to u mnie nie wiem czy pamiętasz. Najlepszy sposób na zdiagnozowanie czy jest czy nie to chyba wleźć pod auto i oblukać wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Posiadam nalepkę pod maską na przednim pasie DPF i sam nie wiem czy mam czy nie. Kamcio widziałeś to u mnie nie wiem czy pamiętasz. Najlepszy sposób na zdiagnozowanie czy jest czy nie to chyba wleźć pod auto i oblukać wydech. No dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi