chlebi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam, Mam taki problem, że cały czas wywala ten błąd, dodam, że wymieniłem termostat EGR, płynu jest na maxa, układ odpowietrzony, wymieniłem też czujnik poziomu płynu... nadal się pali i nie znika. Co więcej dzisiaj się troche spieszyłem i przeciągałem biegi na manualnym trybie ---> błąd Engine fault, reduce power po wyłączeniu fury znikł, zauważyłem, że jak mu się da w palinik to to wyskakuje, podejżewam, że powiązane to jest właśnie z błędem poziomu płynu bo komp się boi, że przegrzeje silnik....:? Ktoś coś doradzi , ktoś miał taki przypadek ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 U mnie w E90 mimo niskiego poziomu płynu nic takiego nie wyskakiwało, skoro czujnik jest dobry to może wiązka gdzieś jest przerwana? Bo zbytniej komplikacji tam nie ma z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No właśnie... zobaczymy jutro jak podepiniesz kompa, ale nie podoba mnie się to... mam stary i nowy czujnik więc zobaczymy.... poprostu wkurzają mnie te kontrolki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A tak sobie myślę, że może nowy czujnik mógłby być uszkodzony ?? Kurcze z chęcią bym podmienił od kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi