2fast4you Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam koledzy mam dosyc dziwny problem na wstepie zaznacze ze nie posiadam instalacji gazowej problem jet taki: wczoraj gdy zatankowalem (ruskiego) paliwa auto zaczelo dziwnie sie zachowywac (brak mocy) i dziwne dosyc mocne szarpanie aha no i nie ma wolnych obrotow dochodzi do 1tyś obr i gwaltownie spada co moze byc przyczyna czyzby jakosc paliwa wczesniej tez u nich tankowalem i nie bylo czegos takiego zaznaczam ze tankowalem na ruskiej stacji paliw!!(pelny zbiornik) i po przejechaniu moze z 7 km auto zaczelo gasnac na wolnych obrotach a nastepnie podczas jazdy przerywac ??? aha jeszcze jedno gdzie w mojej buni znajde filtr benzyny (BMW E30 silnik M40 1.8i) Prosze o szybka uklon_bmw pomoc za ktora z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No wlasnie po raz kolejny ten sam problem wiec sie wpisuje:)u mnie jest to samo obroty skacza na maksa a na wolnych prawie gasnie i zero przyspieszenia i jak ja mam sie scigac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam koledzy mam dosyc dziwny problem na wstepie zaznacze ze nie posiadam instalacji gazowej problem jet taki: wczoraj gdy zatankowalem (ruskiego) paliwa auto zaczelo dziwnie sie zachowywac (brak mocy) i dziwne dosyc mocne szarpanie aha no i nie ma wolnych obrotow dochodzi do 1tyś obr i gwaltownie spada co moze byc przyczyna czyzby jakosc paliwa wczesniej tez u nich tankowalem i nie bylo czegos takiego zaznaczam ze tankowalem na ruskiej stacji paliw!!(pelny zbiornik) i po przejechaniu moze z 7 km auto zaczelo gasnac na wolnych obrotach a nastepnie podczas jazdy przerywac ??? aha jeszcze jedno gdzie w mojej buni znajde filtr benzyny (BMW E30 silnik M40 1.8i) Prosze o szybka uklon_bmw pomoc za ktora z gory dziekuje Witam filtr paliwa jest w komoze silnikowej na dole po stronie kierowcy ta mniejsza puszka to jest filtr paliwa! koszt takiego filtra wacza sie w granicy 40 do 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi