JohnyB Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 co myślicie o tym e46? Bmw e46 330Cix M Pakiet Individual Navi 16:9 231km (3740090854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 tak naprawdę po zdjęciach uwno widać , gostek wypisuje cuda dużymi literami że w tej full indywidual konfiguracji to może ze 2-3 szt, a tak naprawdę to prócz navi to podstawowe wyposażenie, gdzie ten indywidual, może się w tych gównianych taboretach objawił :mrgreen:lolol Daj sobie spokuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 przyjąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja mam xa nie kupuj tego :mrgreen: za duze straty mocy na dyfrach lato deszcz - zima snieg jedzie jak po szynach ale czesci napedu drogie i pali tyle co 740i bez 12 litrow przy normalnej jezdzie nie podchodz mowie tu raczej o trasach (11) i nie mowie o lpg tylko pb, lpg 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dodatkowo akurat ta miała jakieś przygody z przodem. Co prawda koleś nie pisze że bezwypadkowa ale znak zapytania zostaje jak bardzo była walona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 A ja jeszcze napiszę, że kiera była zmieniana i czujnik temperatury nie działa lub wogóle go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Z mpakietu to dwa zderzaki i faktycznie brak mu czujnika temp za 50zł poskładana tanim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 i takich informacji oczekiwałem.Dzięki. Turasy mi sie podobają,szkoda tylko że mojej kobiecie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Kumpel ma taką i rzeczywiście, nawet ceny amorów do niej powalają, ale lata się fajnie z taką mocą w takiej budzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Będę mial pieknego w mpakiecie 330xd w manualu duza navi harmann itp ;d: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja mam xanie kupuj tego :mrgreen: za duze straty mocy na dyfrach lato deszcz - zima snieg jedzie jak po szynach ale czesci napedu drogie i pali tyle co 740i bez 12 litrow przy normalnej jezdzie nie podchodz mowie tu raczej o trasach (11) i nie mowie o lpg tylko pb, lpg 13 słuchaj się Mirasa jak Ci użytkownik szczerze pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 A jak to było z czujnikiem zmierzchu? Ta z linka widzę ma xenon fabryczny ale niema Automatycznego włączania świateł. To jakaś opcja była czy szło razem z xenonami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 A jak to było z czujnikiem zmierzchu? Ta z linka widzę ma xenon fabryczny ale niema Automatycznego włączania świateł. To jakaś opcja była czy szło razem z xenonami??? Wychodziły z ori xenonem bez automatycznego włączania świateł lub z xenonem + automatyczny włącznik i co za tym idzie z czujnikiem zmierzchu/deszczu. A więc jak najbardziej wszystko jest ok jeśli ma fabryczny xenon, a nie ma czujnika zmierzchu/deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dokładnie tak. Mój znajomy też ma ksenon bez czujnika zmierzchu, a więc wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi