Mały Polkowice Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam potrzebował bym instrukcje do małej nawigacji bmw e38 i jak zmienić język bo mam włoski i nie mogę sobie z nim poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś się do Kamcia z Rudnej, pewnie ogarnie temat. http://www.maxbimmer.pl/members/kamcio.html Jeśli nie Kamcio to Grzesiek z Jerzmanowej. http://www.maxbimmer.pl/members/grzesiek2304.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Widzę że ty tu wszystko ogarniasz haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Chcesz zmienić język na Polski, czy na "zagramaniczny"? Jeśli to Ty mi pisałeś maila to odpisałem Ci co i jak, dzwoń a zdziałamy coś z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 witam chce zmienić język na polski odblokować tv i zasięgną informacji na temat mojej 7meczki podeślij mi numer tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Masz mój numer na mailu: 725 141 299, Jestem osiągalny dzisiaj do 16, lub dopiero w czwartek późnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 odblokować tv jak masz mkII lub mkIII do roku 2000 to zapłon w pozycje 1 wchodzisz w ustawienia, wybierasz kontrast, wciskasz pokrętło i trzymasz ok 8-10 sekund, wyłączasz zapłon, włączasz i tv odblokowana w mkIV tylko przez komputer można zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Masz do mnie namiar na PW, także jak będziesz chciał podjechać to dzwoń i zdziałamy co tam trzeba. EDIT,,,, Nie w tym temacie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi