konik Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Cześć, mam mały problem ze swoim BMW, silnik M54 B25, samochód jak na 2,5 litra nie przyspiesza jak powinien, przy przyspieszaniu auto nie zbiera się tak jak w innych 2.5. Zacząłem od wymiany świec, ale nic nie pomogło(auto nie posiada żadnych błędów). W zeszłym tygodniu odpiąłem przepływomierz i nie ma żadnej różnicy, auto pracuje tak jak poprzednio, nie gaśnie itp., spalanie również nie zmieniło się. I tu mam pytanie czy ma ktoś z Wrocławia i okolic pożyczyć do sprawdzenia przepływomierz. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 ja jestem powiedzmy ze z okolic mam taki sam silnik tyle ze moglbym Ci pozyczyc dopiero za 3 tygodnie bo jestem w anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 ja jestem powiedzmy ze z okolic mam taki sam silnik tyle ze moglbym Ci pozyczyc dopiero za 3 tygodnie bo jestem w anglii ok jeśli do tego czasu nic nie znajdę chętnie skorzystam z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 kolego ja jestem z brzegu -to 40 klocków od wro -więc jak coś to jestem mam dwie przepływki i obie są sprawne jedna w aucie jedna na półce :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 kolego ja jestem z brzegu -to 40 klocków od wro -więc jak coś to jestem mam dwie przepływki i obie są sprawne jedna w aucie jedna na półce :wink: Dzięki za użyczenie przepływek . Jednak to nie to było pzyczyną. Muszę szukać dalej. Coś radzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzięki za użyczenie przepływek nie ma problemu;) tak jak patrzyliśmy na te sondy -może niech ktoś popatrzy na ich parametry kto kuma wajche :lol: a druga sprawa to jak mówiłes że vanosy były robione tylko coś trzeba ustawić jeszcze -może to co ci mówiłem, że umnie oprócz vanosów były ustawiane kąty wyprzedzania wałków,czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi