voxu Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam potrzebuje rady. Jakie głośniki polecacie do tylnej półki.. Generalnie chodzi mi o to żeby uzyskać z nich czysty dźwięk praktycznie pozbawiony bassu ponieważ mam Skrzynie z głośnikiem Infinity i ładuje masuje po pleckach aczkolwiek te szajsy z półki harczały bardzo no i musialem sie ich pozbyc . Najlepiej jakby były takie żeby podeszły bez żadnego rzeźbienia i weszły pod maskownice. Cena myślę 100zł szt czyli koło 200zł za dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 pamiętaj jeszcze że musisz dokupić to DYSTANS RAMKA głośnika 165mm Bmw 3 e46 od 99r (3694640947) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja mam u siebie infinity średnio tonowe w miejscach ori i na podszybiu wysokotonowe, połączone to wsio zwrotnicami fajnie grają, polecam jest to zestaw bodajże reference Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 GŁOŚNIKI HERTZ DCX 165.3 MAX POWER 120W 16,5cm (3734349607) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy takie głośniki zdały by egzamin?? Panowie poradzcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja może doradzę z drugiej strony. Jeśli chcesz konkretnej porady to polecam firmę Hornhagen, mają sporo rzeczy audio, budowałem u nich zestaw w poprzedniej beemce. Gość ma teraz siedzibę na Klecińskiej za ekranami naprzeciw Mercedesa, możesz spokojnie podjechać i pogadać, zna się na rzeczy. Też jeździ fajnie nagłośnionym BMW :-) Na allegro maja nazwę sklepu jak wyżej, wybór naprawdę spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Też polecam Hornhagena, raz tam pojechałem i powiem szczerze, że jak kupowac audio to tylko u niego. Ceny przystępne i koleś się zna bardzo na tym. Też się wystawia na allegro więc pułap cenowy ma fajny. Doradzi i przede wszystkim można odsłuchać każdego głośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 NO od Hornhagena właśnie Skrzynie z Infinity kupiłem kilka dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi