Krzysiek Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ostatnimi czasy troszkę zaniedbałem forum, bo jakoś ciągle brakuje czasu, żeby się tym zająć. Przepraszam za to wszystkich. Plan naprawy jest taki: 1. Może w najbliższy weekend uda mi się zrobić aktualizację do ostatniej wersji forum. Co się z tym wiążę: - mam nadzieje rozwiązanie dużej części problemów jakie pojawiają się w działaniu forum, - zmiana wyglądu forum, tzn wrócimy do wersji Stary maxbimmer - forum może nie działać w weekend lub mogą być przerwy w działaniu. To tyle na tą chwilę, o pracach informował będę a bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 - mam nadzieje rozwiązanie dużej części problemów jakie pojawiają się w działaniu forum, moim jedynym problem jest brak powiadomien o wiadomosci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 U mnie ciągle wisi powiadomienie reputation comment i nie da się go usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 U mnie ciągle wisi powiadomienie reputation comment i nie da się go usunąć. mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witaj w klubie Grześ bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A mi nie działa enter, tab np. jak skopiuję listę i chcę wstawić kolejną L.P. to dopisuje mi w linijce poprzednika i za każdym razem nawet jak nie przeglądam stron forum po ok 15min muszę logować się ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Aktualizacja: Prace rozpoczęte, potrwa to trochę, niestety muszę czekać na reakcję supportu vbulletina. Obecnie część funkcjonalności forum może jeszcze, nadal nie działać, w najbliższych dniach chcę zakończyć aktualizację, a następnie zacznę rozwiązywać stopniowo problemy/błędy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Po 4 dniach walki udało mi się zaktualizować forum. Tak jak pisałem wcześniej wracamy do podstawowego stylu, może jest trochę brzydszy, ale nie powinien sprawiać dalszych problemów, przynajmniej nie tyle co wersja nowa. Teraz zabieram się za naprawianie błędów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ooo właśnie włączyło mi się trochę inaczej wcale nie brzydsze i wszystko działa u mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja zmian nie zauważyłem bo zawsze miałem starą skórkę Forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Hehe inaczej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Krzysiu, coś Ty narobił... przecież teraz to jak dziecko we mgle się czuję. A tak na serio to w prywatnym PC wymieniłem 2 klawiatury bo myślałem że są zepsute a tu się okazuje że forum nie domagało Teraz wszystko bangla jak trzeba bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja też cały czas starej wersji używałem bo ta nowa taka za ładna była :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi