wlodi27 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Objawy jakie występują gdy rano zapalam a jest chłodniej 1. jak wo gule zapali to jak dam trochę gazu to strzela z wydechu śmierdzi benzyno . 2.jak próbuje go przegazować na zimnym silniku nie kreci się więcej niż do 2500tys 3. w miarę jak się rozgrzewa silnik obrotów jest coraz więcej 3000-3500 itd 4.po rozgrzaniu pali na dotyk obroty wracają do normy lecz zaczyna falować na benzynie na gazie nie.. nie pałuje auta dbam i pieszczę a tu bunia zachorowała mam nadzieje ze teraz jaśniej napisałem. zauważyłem urwany jakiś kabelek po korektorem ssącym w nim 2 żyły brązowe pomocy co to może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 nim 2 żyły brązowe Brązowe to powinna być masa raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Raczej brązowy to zapewni masa Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 zauważyłem urwany jakiś kabelek po korektorem ssącym w nim 2 żyły brązowe pomocy co to może byc A nie pomyślałeś żeby zlutować ten kabelek, sprój iść za nim to dowiesz sie do czego szedł, może do jakiegoś czujnika stąd Twoje problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodi27 Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 zauważyłem urwany jakiś kabelek po korektorem ssącym w nim 2 żyły brązowe pomocy co to może być czy to może być od czujnika temperatury silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodi27 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Byłem po komputerem i wyszło 3 błędy problem z zapłonem 1.3i 5 cylinder... od czego zacząć by naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Świece? Tylko wszystkie a nie te na 1 3 i 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodi27 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 swiece zmienione dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi