Pirooz Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Hej, moje E46 stoi pod samymi oknami kamienicy ale mam wrażenie że ktoś mi się do niego dobierał Słyszeliście może o przypadkach kradzieży reflektorów w E46? bo nie wiem co innego mogliby wyciągać spod maski (silnik? oO) Na pewno ktoś się szarpał z cięgnem do otwierania maski bo było wyciągnięte między żeberka grilla. Pojawiły się też jakieś dziwne rysy na tej metalowej belce trzymającej reflektory jakby ktoś chciał tam podważyć maskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chcieli otworzyć maskę i zawinąć lampy przecież musieliby też je odkręcić bo połamanych nikt nie kupi lolol Jak to ksenony to małolaty by zarobiły jeśli zwykłe to głupota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ksenon Czyli możliwe że chodziło o to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wszystko jest możliwe. To jest dziadostwo na maksa. Nic tylko łapy przy samej dupie u******lić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wszystko jest możliwe. To jest dziadostwo na maksa. Nic tylko łapy przy samej dupie u******lić... Lepiej uciąć im jaja, co by przypadkiem się nie rozmnożyli. A łepki to amatorzy jacyś. Jakby chcieli je ukraść, to by je ukradli. Mi kiedyś w motocyklu rozwalili stacyjkę pod kamienicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jakieś Amatorki pewnie chcieli dostać się pod mache i alarm wyłączyć albo coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Myślę,że chcieli zawinąć ksenony ale im nie wyszło...Bo w innej marce twierdziłbym,że chcieli zwinąć aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czytam i oczom nie wieże, takie coś to tylko w Polsce. Łamać Manche dla lamp to jakiś skończony lom był z brakiem znajomości marki. Za rok zapale znicza za z***a. Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To jest nic! Minionej nocy wlamali sie do kumpla audi a6, i wiecie co zrobili? Otworzyli maskę i ukradli czujnik podciśnienia wart 150 zl Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To jest nic! Minionej nocy wlamali sie do kumpla audi a6, i wiecie co zrobili? Otworzyli maskę i ukradli czujnik podciśnienia wart 150 zl Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk No ci to choć wiedzieli co im potrzeba. ;-) Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Masz szczęście że nie mieli takiego pomysłu A reflektory z BMW X5 kradnie się tnąc błotnik - Pokazywarka.pl :bag:ręce przy samej du*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Masz szczęście że nie mieli takiego pomysłu A reflektory z BMW X5 kradnie się tnąc błotnik - Pokazywarka.pl :bag:ręce przy samej du*** Zamurowało mnie... Najlepiej że auto stoi dokładnie pod moimi oknami kamienicy. W podwórzu no ale pod oknami. I mieli czelność majstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Polak zdolna bestia a i odwagi im nie brak. :-( . Głupie to wszystko. Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 dobrze że chociaż wyciągają tak że aut nie rozp...dalają :lol: przy okazji całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No to powiem wam jeszcze ze z mojej 5 ze zderzaka przedliftowego kratke probowali wyrwac i polamali oraz obudowe lusterka w ktorej tez zaczepy polamali i zostawili nie wiem po co to komu ale spoko i najlepsze na osiedlu zamknietym z kazdej strony ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 na złodzieja nie ma rady kolesiowi kołpaki z golfa4 zdjęli a zaparkowane pół metra od okna sypialni przy szeregowych domkach ja mam tak ustawioną czułość alarmu że jak szybciej przelatuje gołąb to wyje :) a poważnie to lekkie puknięcie szarpnięcie za klamkę to wyje nawet jak jest burza albo coś głośnego przejedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi