Sajmonowski Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Sajmonowski weź mi dwa. Jeden jest zapłacony a za drugi oddam na miejscu jeśli jest taka opcja.Spoko wezmę i zapłacę także luzSię zdecyduj :4: Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ją się będę widział z Przemem także wezme bezpośrednio od niego Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Już wisi Dziękuję! I szczęśliwego nowego roku! :dance::drunk: Sorry za pośpiech ale moje dziewczę się niecierpliwiło w domu bo cały dzień czeka na odpalenie Diablo 3 żeby ze mną pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Odebrane zawieszone Pięknie się prezentuje uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 a da rade je zawinąć jakoś czwartek ,piątek ??? do południa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 a da rade je zawinąć jakoś czwartek ,piątek ??? do południa ?? Nemo jak pracujesz mogę zabrać do siebie dla KOKO ja raczej jestem w domu od Nema do mnie masz 1.5 kilometra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ktoś chce odebrać kalendarze w brzegu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ktoś chce odebrać kalendarze w brzegu ????? weź mi też odbierz podlece do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) weź mi też odbierz podlece do Ciebie czekają :lol: wielkie dzięki za kalendarze -dla Nema i Dudka Edytowane 2 Stycznia 2014 przez koko090681 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nem jeszcze raz dzięki za super kalendarze i chwilę czasu ( na odbiór), który poświęciłeś po nie przespanej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ten przelew może być mój bo mama wplacala 50 zl na dwa jak mogę odebrać nem od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jest mozliwosc wysylki poczta lub kurierem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Może jakieś spotkanie szybkie w weekend dla tych co jeszcze nie odebrali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jezeli beda chetni niema najmniejszego problemu postaram sie dostosowac. W najgorszym wypadku przekaze komus odpowiednia ilosc kalendarzy aby mogla przekazac dalej. Mam mocno niepewny ten weekend jesli chodzi o czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jezeli beda chetni niema najmniejszego problemu postaram sie dostosowac. W najgorszym wypadku przekaze komus odpowiednia ilosc kalendarzy aby mogla przekazac dalej. Mam mocno niepewny ten weekend jesli chodzi o czas. Nem, jestem we Wrocławiu przez cały długi weekend, więc gdybyś potrzebował pomocy to powiedz Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nemek dzięki wielkie za kalendarz, za***isty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 dzieki Nem za kalendarz .. wisi już od 31.12 i to pierwszy raz udało mi się mieć kalendarz jeszcze w starym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Poszedl przelew, sory za spoznienie. Calkowicie o tym zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 też dzięki Nem za kalendarze oraz dzięki koledze Sajmonowskiemu za przekazanie już od dawna cieszą oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nem dzięki za kalendarz p-i-ę-k-n-y ! ! ! dzięki trafan21 za dostarczenie kalendarzyka :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzieki Nem i Edka za podrzucenie kalendarza uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jaro, Jabol, jutro jestem we Wrocku, odebrać wam kalendarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Bardzo prosze odbierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie pytaj, odbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Pytam bo nie wiem czy już nie Macie:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi