BASTARS Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 znów jestem w Lipcuale nieaktualne, tylko wspomnienia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 jak dla mnie gites.. znów jestem w Lipcu:P super W sumie to już nie ty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 nie mam zastrzeżeń czekam kiedy na ścianie zawiśnie kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 nadal nie dostałem odpowiedzi czy jest jescze jakis do sprzedaży kalendarz ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie trzeba wszystkich, najty , główne święta i urodziny Nighty to akurat ostatnie niedziele miesiaca, to dopisanie niebedzie problemu. Swieta sa tez pozaznaczane poprostu w Lipcu nic niema. Zaznaczanie urodzin odpada, niebardzo sobie wyobrazam zeby czekac xx dni az kazdy podesle daty urodzin itd. Zapozno. Jezeli ktos jeszcze chce kalendarz do godziny 12 moze sie dopisac. Po 12 zamowienie leci. Ja wezmę dwa tak jak wspomniałem tam wcześniej, za drugi robić przelew, czy na miejscu płacić przy odbiorze? Moze byc przy odbiorze. proponuje podświetlić soboty np na jakiś jasno niebieski czy cuś...lepiej widoczny jest weekend... bynajmniej mi się tak wydaje... Nigdy niezaznaczalismy w kalendarzu sobot. Zaktualizowalem liste i dopisalem kto domawial wiecej. 1. Nem - 2x - zaplacone 2. mareq - 1x - zaplacone 3. Dyziu - 1x - zaplacone 4. Forest - 2x - zaplacone 5. Maltarn - 1x - zaplacone 6. PRZEMO - 1x - zaplacone 7. koko - 2x zaplacone +1 8. mrsiwek - 2x - zaplacone +1 9 Jabol - 1x - zaplacone 10. Jaro - 1x - zaplacone 11. jokeymiras - 1x - zaplacone 12. Energy - 1x - zaplacone 13. Sajmonowski - 1x - zaplacone 14. BASTARS -1x - zaplacone 15. D0_DOMEL - 1x - zaplacone 16. sagui 1x 17. Kosa x1 - zaplacone 18. Pablo x1 19. Chlebi x1 - zaplacone 20. Szpadyzor71 - x1 - zaplacone 21. Kamcio - x1 - zaplacone +1 22. Wiśnia - x1 23. Sulek 1x - zaplacone 24. szmajchel - x3 - zaplacone 25. mariusz13 - x2 - zaplacone 26. hall - x1 - zaplacone 27.PawelDSW - x1 - zaplacone 28. ChriS - x1 29.ManiekM3-1X zaplacone 30. grzesiek2304 - x1 31. Wojtas_wrock x 1 - zaplacone 32. sroka x1 33. Kevin x2 - zaplacone 34. Pirooz x2 - zaplacone 35. mc_bartek x2 - zaplacone 36. trafan21 - 1x - zaplacone 37. kubawroc - 1x - zaplacone 38. Sliwa - 1x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nem będzie możliwość odbioru 29 Grudnia na spocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nem będzie możliwość odbioru 29 Grudnia na spocie ? Takie bylo zalozenie od poczatku roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 nem ja wplacilem na dwa ale jak nie ma to trudno kiedy bendzie można je odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 nem ja wplacilem na dwa ale jak nie ma to trudno kiedy bendzie można je odebrac Wystarczy przeczytac post wyzej pytanie_bmw.. czytanie nie boli kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 jak będą Nem kalendarze na niedzielę to moje proszę przekazać w kierunku Lubina odpowiednia osoba kompetentna się zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 jak będą Nem kalendarze na niedzielę to moje proszę przekazać w kierunku Lubina To sie jutro okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 1. Nem - 2x - zaplacone 2. mareq - 1x - zaplacone 3. Dyziu - 1x - zaplacone 4. Forest - 2x - zaplacone 5. Maltarn - 1x - zaplacone 6. PRZEMO - 1x - zaplacone 7. koko - 3x zaplacone 8. mrsiwek - 2x - zaplacone +1 9 Jabol - 1x - zaplacone 10. Jaro - 1x - zaplacone 11. jokeymiras - 1x - zaplacone 12. Energy - 1x - zaplacone 13. Sajmonowski - 1x - zaplacone 14. BASTARS -1x - zaplacone 15. D0_DOMEL - 1x - zaplacone 16. sagui 1x - zaplacone 17. Kosa x1 - zaplacone 18. Pablo x1 19. Chlebi x1 - zaplacone 20. Szpadyzor71 - x1 - zaplacone 21. Kamcio - x1 - zaplacone +1 22. Wiśnia - x1 23. Sulek 1x - zaplacone 24. szmajchel - x3 - zaplacone 25. mariusz13 - x2 - zaplacone 26. hall - x1 - zaplacone 27.PawelDSW - x1 - zaplacone 28. ChriS - x1 29.ManiekM3-1X zaplacone 30. grzesiek2304 - x1 31. Wojtas_wrock x 1 - zaplacone 32. sroka x1 33. Kevin x2 - zaplacone 34. Pirooz x2 - zaplacone 35. mc_bartek x2 - zaplacone 36. trafan21 - 1x - zaplacone 37. kubawroc - 1x - zaplacone 38. Sliwa - 1x Wpadl przelew na 50zl od Pani Doroty zabraklo nicku i niebardzo wiem za kogo to jest ta platnosc. Mimo zapewnien, ze kalendarze beda do 27 grudnia to ich niestety niebedzie. Powinny byc gotowe poniedzialek/wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 no to lipa trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 No to jest bardzo dobry powód by pojawić się w styczniu na najcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 We wtorek koło 15 będę jechał do Polkowic przez Wrocław ,więc mogę wziąć kalendarze dla rejonów legnicko-polkowicko - lubińskich i okolic:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 jak znam życie to i do wtorku się w drukarni nie wyrobią Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 jak znam życie to i do wtorku się w drukarni nie wyrobią Przemo Tzn. wszystko jest juz niby podrukowane tylko pozostalo zrobic reszte mam nadzieje ze niebedzie to trwalo tyle co projekt. Mimo to jak juz wspomnialem wczesniej do 27 grudnia mialo byc wszystko na tip top... We wtorek koło 15 będę jechał do Polkowic przez Wrocław ,więc mogę wziąć kalendarze dla rejonów legnicko-polkowicko - lubińskich i okolic Super. Jak tylko beda do odebrania to sie zgadamy. Jezeli beda tez jacych chetni z Wrock'a mozemy zorganizowac mini spota w celu rozdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Super. Jak tylko beda do odebrania to sie zgadamy. Jezeli beda tez jacych chetni z Wrock'a mozemy zorganizowac mini spota w celu rozdania. ja bede w poniedziałek w ecu project się umówić na mały mod ;)więc myśle że jakoś swoje bede mógł odebrac jak fure bede odbierał bede mógł wziąć dla kogoś jeszcze kto bedzie miał bliżej do brzeg niż do wrocka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kalendarze teoretycznie jutro o 12 beda do odbioru. Dla chetnych mozemy umowic sie na godzine 16 na parkingu Kaufflanda skrzyzowanie Armii Krajowej z Borowska. Jutro do godz 13 potwierdze czy kalendarze udalo sie odebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak się uda to jestem chętny odebrać 2 sztuki na tymże parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nem jak możesz to podaj tel do siebie, tu lub na pw, jak wolisz, bo nie wiem czy uda mi się wyrobić i czy będę jeszcze we wrocławiu. A można Cię gdzieś wcześniej z tym kalendarzem dorwać? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kalendarze odebrane i sa naprawde zajefajne ! Chetnych zapraszam po odbior o 16 na otwarty parking przy Kauffie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 We wtorek koło 15 będę jechał do Polkowic przez Wrocław ,więc mogę wziąć kalendarze dla rejonów legnicko-polkowicko - lubińskich i okolicPrzemo aktualne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Przemo aktualne?? Tak, aktualne. Przekażemy Przemowi kalendarze dla tych rejonów. Mniej więcej wiemy dla kogo, ale jeżeli komuś jeszcze będzie wygodniej odebrać kalendarz od Przema to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Przemo weź mi dwa. Jeden jest zapłacony a za drugi oddam na miejscu jeśli jest taka opcja. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi