rafcio Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam kolegów z forum.Mam na imie Rafał i pochodzę z Sobótki (okolice Wrocławia).Mam nadzieje na to ze poznam tu wielu fajnych ludzi.Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 rafcio , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 tu sami fajni bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No ja myśle:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 jeździsz czymś ?? pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moj nowy nabytek tohappy_bmw e39 528i 06.2000r przebieg 245tkm Mpakiet i Mtechnik przebieg (przynajmniej tak napisal facet w ogloszeniu)Autko kupilem w Niemczech od niemieckiego handlarza(żadnego turka,obecnie jestem w niemczech bo mam tutaj prace i wiele osób odradzało mi zakup auta od tureckich handlarzy) w becie mam troche do roboty ale jak już bede w Polsce to bede starał sie powoli doprowadzać do ładu:D.Szczerze to nie moge sie doczekać kiedy zaczne ja rozbierać,naprawiać i skladac(w rzeszy nie mam takiej możliwości a jak jest to tylko u mechanika a tam wiadomo ceny jak z kosmosu).Moim zdaniem chcesz dobrze to zrób to sam(o ile masz pojecie:D) ja akurat lubie grzebac przy samochodach bo sprawia mi to frajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 wrzuć fotki fury w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jak tylko bede miał taka mozliwosc to to zrobie,narazie moja bestia jest w innym miescie:cry: u znajomych(nie mam mozliwosci jej narazie trzymać tam gdzie mieszkam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 jak tylko bede miał taka mozliwosc to to zrobie,narazie moja bestia jest w innym miescie:cry: u znajomych(nie mam mozliwosci jej narazie trzymać tam gdzie mieszkam) A tak wogóle to jak to zrobić Bo jestem w tym temacie kompletnie nie kumaty:sad:.Bylem w tym dziale ale dla mnie to czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witaj bmw_2 galerie zakładasz w buma design- znajdziesz tam też info co i jak... powodzonka w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Siema i pochwal się jak będzie okazja 2,8 dobry wybór do E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Siema i pochwal się jak będzie okazja 2,8 dobry wybór do E39 Siema.Też tak myśle ze to dobra jednostka,podobno wytrzymała.Zastanawia mnie tylko jakie bede musiał poniesc koszty zwiazane z oplatami akcyza itd. ze o instalacji lpg i wymianie czesci na starcie to juz nie wspomne.Mam nadzieje ze powoli bede to ogarniał.Nie martwie sie tym zbytnio bo mam jak narazie jeszcze jedno autko:D.Widze ze jestes z wro wiec jak bedzie okazja i czas to bedziemy mogli sie ustawic i pogadac o naszych autkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi