Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaro Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tutaj jeszcze proszę parę fociszy ode mnie https://plus.google.com/photos/100747179329597874654/albums/5955852431635171137?banner=pwa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kilka dni temu był u mnie MrSiwek z Agnieszką. Przywieźli kilka worków zabawek dla dzieci. Dzisiaj zapakowałem je do bagażnika (ledwie się zmieściły) i zawiozłem do Domu Dziecka. Spotkałem p.dyrektor, prosiła by przekazać wszystkich życzenia Świąteczne i z całego serca podziękować za to co robimy uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Oby dzieciom sprawiły dużo radości i służyły jak najdłużej ! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 A mi jakaś dziewczynka zostawiła czapkę w samochodzie. Forest będziesz na dniach w Polkowicach? Bym ci ją przekazał Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Może w sobotę zajadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jokeymiras Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dobra sztrymsy cos tam ulepiłem :4: [video=youtube;8ExOQXuuN-w] 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi