CzAkSs Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 1. Foresty - 0 miejsc :sad: 2. Jaro - najprawdopodobniej 3 miejsca, bo moje dziecko o dziwo też chce jechać 3. Kamcio - 3miejsca, ale jeszcze się okaże bliżej weekendu, czy mi lakiernik samochodu nie zabierze :sad: w razie czego postaram się być E61. 4. Kosa - 4 miejsca 5. Krzysiek& Madziulak - 3 miejsca 6. viviek - 3 miejsca 7. mrsiwek - zawiozę 3-4 miejsca 8. Grzesio - 3 miejsca wolne będą i zostane do końca 9. PRZEMO postaram się przyjechać ,póki co jestem chory ,mam nadzieję ,że do niedzieli wydobrzeję - 2 miejsca 10. Sagui - 6 miejsc 11. Lijo - 4 miejsca w Touringu na tak długo i na ile km trzeba Ewy i Amelki nie będę kulał :wink: 12. jokeymiras - 3-4 miejsca 13. CzAkSs&Marzenka (Zdezelowane Audi A6 )((3 miejsca)) to do zobaczenia w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bisu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) tez bym sie zjawil ale do roboty musze leciec na 13:00uklon_bmw Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Bisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Był u mnie wczoraj kolega mareq i przekazał chipsy dla dzieciaków. Serdeczne dzięki uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mareq Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Na zdrowie Ciesze sie niezmiernie, ze chociaz troszke moglem wesprzec akcyje Istnieja szanse, ze zalatwie sobie wolne na niedziele Okaze sie w piateczek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 1. Foresty - 0 miejsc :sad: 2. Jaro - najprawdopodobniej 3 miejsca, bo moje dziecko o dziwo też chce jechać 3. Kamcio - 3miejsca, ale jeszcze się okaże bliżej weekendu, czy mi lakiernik samochodu nie zabierze :sad: w razie czego postaram się być E61. 4. Kosa - 4 miejsca 5. Krzysiek& Madziulak - 3 miejsca 6. viviek - 3 miejsca 7. mrsiwek - zawiozę 3-4 miejsca 8. Grzesio - 3 miejsca wolne będą i zostane do końca 9. PRZEMO postaram się przyjechać ,póki co jestem chory ,mam nadzieję ,że do niedzieli wydobrzeję - 2 miejsca 10. Sagui - 6 miejsc 11. jokeymiras - 3-4 miejsca 12. CzAkSs&Marzenka (Zdezelowane Audi A6 )((3 miejsca)) to do zobaczenia w takim razie. Ja chciałbym Wszystkich przeprosić a zwłaszcza Dzieciaki ale miałem dziś wypadek i mam skręconą nogę i nie mogę chodzić Przepraszam. Po prostu nie dam rady Acha. Wypadek pieszo!! BMW w tym nie uczestniczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 1. Foresty - 0 miejsc :sad:2. Jaro - najprawdopodobniej 3 miejsca, bo moje dziecko o dziwo też chce jechać 3. Kamcio - 3miejsca, ale jeszcze się okaże bliżej weekendu, czy mi lakiernik samochodu nie zabierze :sad: w razie czego postaram się być E61. 4. Kosa - 4 miejsca 5. Krzysiek& Madziulak - 3 miejsca 6. viviek - 3 miejsca 7. mrsiwek - zawiozę 3-4 miejsca 8. Grzesio - 3 miejsca wolne będą i zostane do końca 9. PRZEMO postaram się przyjechać ,póki co jestem chory ,mam nadzieję ,że do niedzieli wydobrzeję - 2 miejsca 10. Sagui - 6 miejsc 11. jokeymiras - 3-4 miejsca 12. CzAkSs&Marzenka (Zdezelowane Audi A6 )((3 miejsca)) to do zobaczenia w takim razie. Ja chciałbym Wszystkich przeprosić a zwłaszcza Dzieciaki ale miałem dziś wypadek i mam skręconą nogę i nie mogę chodzić Przepraszam. Po prostu nie dam rady Acha. Wypadek pieszo!! BMW w tym nie uczestniczyło Dwie BMW w garażu, a Ty na pieszo chodzisz? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dwie BMW w garażu, a Ty na pieszo chodzisz? :mrgreen: Wlasnie. Jest na to słowo - Bluźnierstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mała zmiana planów, spotykamy się jutro na parkingu LIDLA w Oławie o 12.30 https://maps.google.pl/maps?ie=UTF-8&daddr=ul.+Lipowa/Kutrowskiego,+55-200+O%C5%82awa&ll=50.948646,17.291482&f=d&saddr=&iwstate1=dir:to&fb=1&geocode=6804431204925505175,50948646,17291482&slad=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_FgmF3YSAtIEpha2_Fm8SHLiDFmndpZcW8b8WbxIcuIE5pc2tpZSBjZW55IC0gTGlkbC5wbCImQ28gdHlkemllxYQgY2_FmyBub3dlZ28uIFpuYWpkxbogTmFzICEqAA&ei=7J-jUsDlH8Xb7AaJj4DIAQ&sqi=2&ved=0CDQQmxA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A rzeczywiscie bylo napisane ze zmieniono miejsce tylko późno dlatego nie widzielismy.. Jeszcze raz dziekujemy za mile spedzoną Niedziele i polecamy sie na przyszłość.. pozdrawiam i do zobaczenia. ps: Kamcio czekam na moja prywatna sesje heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja również dziękuję wszystkim którzy byli, pomogli przewieźć dzieciaki i bawili się razem te kilka godzin uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja tez dziękuję za miło spędzony czas. Chociaż przyznam że było odrobinę za krótko Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Było super ! Dzięki za mile spędzony czas... kogo nauczyć w kręgle hehehe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rowniez dzieki za super spedzona niedziele. Do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dziekuje wszystkim za datki i poswiecony czas. Przepraszam ze musialem sie wczesniej zerwac nie taki mialem plan. Wszystko zostanie rozliczone na forum w odpowiednim temacie Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 również dziękuję za super spędzony czas, a miny dzieciaków mówiły same za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fotki postaram się ogarnąć za chwilę, tylko nie wiem, czy pamiętam jak działa Picasa W każdym razie wrzucę jak najszybciej się da :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamcio Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Z pozdrowieniami dla CzAkSs'a i Emer Siwka :lol: https://picasaweb.google.com/117501660586470151040/MikoAjkiMaxbimmer0812201302 Jakby się coś nie wyświetlało to dajcie znać, poprawię 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 My także dziękujemy za poświęcony czas i wszystkim, którzy dodali swóje parę groszy dla Dziecków :)bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 heh fotki dobre.. ubaw dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Dzieki za mile spedzony czas happy_bmw filmik bedzie jak i wszystkie inne z tego roku :lol: do konca roku :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 do konca roku którego?:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 2013 kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Miras w Sylwka idzie do pracy to z nudów coś tam poskleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 :bag: Jaro chyba chcesz zebym tak filmik zrobił zeby wyszło 0 pkt pod twoim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No no no, tylko bez takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi