Sajmonowski Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jaro załatwiaj wysyłkę do Drezna, ja przetransportuje do Wrocławia, ktoś z Wrocławia do Oleśnicy a później masz już tylko 20 km kuog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzięki. Będę miał to na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie ma sprawy jak coś znajdziesz to pisz na PW i nie będzie problemu bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wzór może i fajny ale czy mi się podobają takie świecidełka:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wzór może i fajny ale czy mi się podobają takie świecidełka:| Tu mi to nie swiruj. Miałeś dzwonić i co? :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Miałem robotę w niedzielę (nawet na spota nie dotarłem) i wczoraj, ale jutro jak sces to bieremy browca i jedziemy montować sprężynki u mnie:drunk: tak sobie patrzę na te fele ostatnie i nawet nie są takie złe Edytowane 26 Listopada 2013 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A te jak Wam się widzą??? Dzwonić czy 18 będzie za mało. Od razu uprzedzę, że ranty na tył dokupiłbym szersze żeby uzyskać minimum 9,5cala BMW Sport :: Zaloguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A te jak Wam się widzą???Dzwonić czy 18 będzie za mało. Od razu uprzedzę, że ranty na tył dokupiłbym szersze żeby uzyskać minimum 9,5cala BMW Sport :: Zaloguj jak dla mnie bardzo ładna felga...tylko musiałbyś lekką glebę zapodać...:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Gleba raczej nie wchodzi w grę, bo tereny gdzie się poruszam to już m-tech za nisko siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 sznycle zawsze mi się podobały, choć to starszy wzór ale myślę, że do E39 podejdą :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 W końcu e39 to stara buda No zobaczymy co z tego wyjdzie. Chciałbym 19cali, ale ładne 18 tez mogą być spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Słyszałem kiedyś, że spawana felga zawsze będzie pękać. Czy tak jest w rzeczywistości musiałbyś zapytać fachowców. Druga sprawa, że to koło bez gleby nie będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Gleba raczej nie wchodzi w grę, bo tereny gdzie się poruszam to już m-tech za nisko siedzi No to teraz musisz się dokładnie zastanowić czy jest sens władować 19" skoro bez gleby będzie to wyglądało tak sobie... a na takim kole zacznie piać jak kogut i jeszcze jedna sprawa to taka że jak masz latać po jakiejś niezbyt przyjaznej drodze to ja na twoim miejscu darował bym sobie koła 3tlg bo sa znacznie bardziej podatne na uszkodzenia niż jednolity odlew. Owszem za***iste są 3tlg ale to do aut co wylatują w sobotę i niedziele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi