streetracer! Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam. Chciałem się podzielić katalogiem "olejowym" firmy Motul. Nie wiesz co wlać do silnika lub skrzyni? Sprawdź http://www.dobierz-olej.pl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja skorzystałem z linku i zamówiłem Motula 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja skorzystałem z linku i zamówiłem Motula Ja odkąd kupiłem moje bmw leje tylko Motul z normą BMW LL-04 (olej w pełni syntetyczny, o zmniejszonej zawartości popiołu siarczanowego, fosforu i siarki. Posiada wysoką stabilność termiczną) . Wszystkim także polecam :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Fajna sprawa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi