PRZEMO Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 jak w temacie;na sprzedaż moje felgi , bbs ch , 4 szt 8.5 cala, stan b.dobry[3 szt ideał ,jedna małe otarcie] , cena 4 tyś. mój numer 660 743 906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 A to cena z oponami czy za same felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 raczej za same felgi.. bo opony kupił w tym roku nowe... więc raczej beznich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 cena za same felgi. wszystkie 4 sztuki w stanie idealnym[podrapana oddana do Matrixa na SPA:D], dla zdecydowanego klienta do zabrania za 3800[mam już nowy komplet zarezerwowany:D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi