bleki853 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam planuje wymienić kierunki na dymione kupiłem na allegro coś takiego BMW E36 COUPE/CABRIO KIERUNKOWSKAZ DYMIONY PR. (3685965093) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. po zamontowanie strasznie odstają i jest szczelina pomiędzy kierunkiem a lampą i pytanko jakiej firmy kupic zeby jakoś to przyzwoicie wyglądało czy próbować jakoś te poprzerabiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Najlepiej DEPO chyba ale trzeba zawsze pamiętać że nie są to oryginały i może nie wyjść idealniebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ja kupowałem dwa komplety kierunków do e46 i każda pasowała idealnie jedne depo a drugie nie pamietam -ale jak weźmiesz depo to powinno być ok z tego co pamietam to jeszcze nikt ze znajomych się nie skarżył ze mu jakieś kierunki źle pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja do E46 kupiłem DEPO i jeden kierunek jakoś kiepsko siadł...drugi wręcz idealnie. I trzeba uważać na tego krokodylka z metalową blaszką która się zaciska bo ja niestety połamałem:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No z tym łamaniem tego zaczepu to fakt-łatwo go złamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi