ponury Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Hej bardzo dużo ludzi pyta jaką instalkę założyć najlepiej do swoich aut. Może każdy kto smiga na podtlenku LPG niech napisze jakie graty ma pod maską i krótką opinię odnośnie eksploatacji i własnych odczuć. Proszę nie gdybać w obłokach tylko w jednym poście napisać o swojej instalacji oraz w jakim aucie. Ja zacznę: Silnik M52B20 E36 Komputer ML GAS/Emmegas Parownik ML GAS Wtryski ML GAS Cała instalacja na włoskich gratach firmy ML. Parownik ogólnie daje radę ale jest konstrukcją jednorazową, raz go postanowiłem zregenerować i to był ostatni raz jak się za to zabrałem. Poprawiło pracę całej instalacji ale konstrukcja jego jest fatalna. Następnym razem leci do śmieci. Wtryski w miarę dobre ale drogie ok 300zł za 3 szt. Moja ocena tej instalacji to 4/6. Mam ją bo była już zainstalowana, raczej sam bym się na to nie zdecydował. Ogólnie autko na tym fajnie jeździ, moc na LPG i benzynie podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Silnik N62B44 e65 Komputer Landirenzo Omegas Parownik/reduktor Landirenzo ig1 magg x2 Wtryski med białe Zbiornik stako 73 litry Włoska instalka z wyższej półki. Częci dość drogie oryginalne filtry też. Wtryski 200 zł/sztuka, reduktor 800 zł komputer 800 zł Strojona na korekty obd i afr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Silnik N62B44 e65Komputer Landirenzo Omegas Parownik/reduktor Landirenzo ig1 magg x2 Wtryski med białe Zbiornik stako 73 litry ładnie pocisłeś Włoska instalka z wyższej półki. Częci dość drogie oryginalne filtry też. Wtryski 200 zł/sztuka, reduktor 800 zł komputer 800 zł Strojona na korekty obd i afr ta sama instalka,wtryski med a zbiornik nie pamiętam skoro masz ten gaz to może wpadnę do Ciebie na regulacje swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Silnik m52b20 e39 Instalacja założona w tamtym roku. Komputer - STAG300-6 ISA2 Reduktor - AC R01 Czarny (wersja do 150KM) Wtryski - HANA Czarne Zbiornik - BORMECH - poj. 67litr, 53litr użytkowej Instalacja dobrze się sprawuje, nie czuje jakiejś różnycy pomiędzy benzyną, a gazem. Choć mam wrażenie, ze na taką moc, te parametry są na "styk". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi