Chacko e30 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Witam,kilka tygodni temu sprzedałem te autko do szczecina,miałem ją od 7 lat. dodam tylko że głównym powodem mojej decyzji pozbycia się samochodu była korozja! progów nie ma,tylnia ścianka (okular od lamp) zjedzony,podłużnice przy mocowaniach wahaczy również zjedzone!jak ktoś by chciał to opowiem więcej o autku, na czerwono zaznaczyłem co widać gołym okiem. link do ogłoszenia: Bmw E36 Alufelgi **Skóra**opłacona**Ideał Szczecin ? Tablica.pl[ATTACH=CONFIG]27555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27557[/ATTACH] Edytowane 16 Listopada 2013 przez Chacko e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cena adekwatna do stanu i rocznika więc przyszły kupujący powinien wiedzieć na co się decyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Fajne E36 kornik;-) Wysłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 16 Listopada 2013 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pewnie sprzedałeś za 2tyś i boli ze gość chce zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 nawet 2000 to za nią za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Cena adekwatna do stanu i rocznika więc przyszły kupujący powinien wiedzieć na co się decyduje. sorry ale opis "ideał" oraz "nosi lekkie slady uzytkowania" to mocna przesada, ktos moze pol Polski naiwnie przejechac bo na zdjeciach g.... widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi