dycu7 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam dzis jakis kierowca mi powiedzial ze jak jechal za mna to caly czas mi swieca swiatla stop. nawet jak naciskam to one sa zalaczone caly czas. moze mi kots powiedziec co jest tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) za pedałem hamulca masz krańcówkę zdejmij osłonę pod kierownicą i zobacz do niej albo sie połamały zaczepy i wypadła albo styki masz uszkodzone ewentualnie kwestia regulacji ale na 100% tam jak cały czas świeci stop;) Edytowane 15 Listopada 2013 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 czujnik pod pedałem hamulca sprawdź weż go wypnij i zobaczysz czy zgasną stopy jak złączysz te przewody to powinny się zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 a gdzies na innym forum wyczytalem ze jak sie ma problem z postojowka to mozliwe ze ma sie tez problem ze stopem? ja wlasnie mam niesprawna postojowke wiec moze to jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 sprawdź jak pisałem co ma postojówka do obydwu świateł stop twoim zdaniem ?? to sa oddzielne obwody . postojówka ma powiązanie z kierunkowskazami ale nie ze stopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 mariusz13 miales racje z krancowka. zaczep jeden sie ulamal i ona wypadla i dlatego swieci non stop. a gdzie we wroclawiu kupie taki badziew maly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 we wrocku to nie wiem złap na razie na opaski tzw. trytki i będziesz jeździł ja tak już pół roku latam ciągle zapominam go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 probowalem trytka zlapac ale troche za malo mieksjac bylo wiec chce kuoic nowa czesc i ona chyba duzo nie bedzie kosztowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 nie jest drogi dwa lub cztery piny Czujnik stop bmw e36 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFX Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 mariusz13 miales racje z krancowka. zaczep jeden sie ulamal i ona wypadla i dlatego swieci non stop. a gdzie we wroclawiu kupie taki badziew maly?? Na ulicy Partynickiej masz sklep z częściami do BMW i FORDA. Ja tam kupowałem to mnie kosztowało jakieś 30-40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi