Zgibniew Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam wszystkich. Mam prośbę, czy możecie polecić jakiś warsztat zajmujący się regeneracją wtrysków w Lubinie lub okolicach. Mój mechanik powiedział, że 4 z 6-ciu mają problem powiedział nawet które ale to było dawno i zapomniałem. Drugie pytanie brzmi gdzie w Lubinie najlepiej pojechać i podpiąć się pod kompa, by sprawdzić które to wtryski leją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jeżeli chodzi o podpięcie to ja polecam kolegów grzesiek2304 i Kamcio z forum.Co do regeneracji wtrysków to może Marek Trojnar ale on też gdzieś wozi chyba. Nie wiem czy w Lubinie regenerują P.S. Możesz jeszcze spróbować podjechać do mechanika koło komina Tomek 727 696 065 - on wiem że też ma kompa pod BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jeżeli do Trojnara są nadal takie kolejki jak kiedyś to ja dziękuję, poza tym jak mam mu zapłacić za pośrednictwo to wolę sam zawieźć do źródła. Ten Tomek spod komina to gdzie dokładnie urzęduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Kolego klepnij sobie w mapach google takie dane 51.380239,16.189078 To taka "dziupla" na uboczu a jeżeli chodzi o Trojnara to robi nam auta firmowe i jesteśmy bez kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ok dzięki za rade. Postaram się skontaktować z magikami od kompa z forum, a jak się nie uda podjadę pod komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 na diagnoze możesz do mnie co do regeneracji to albo serby koło głogowa albo legnica, konkretnych namiarów Ci teraz nie podam, musiałbym poszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Słyszałem, że ten w Serbach zna się na rzeczy i już nawet telefon mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puki03 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Polkowice, Kolejowa 24 naprawa, regulacja, wtryskiwaczy. [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Polkowice to już bliżej, ale czy znają się na rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puki03 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Byłem u niego z wtryskiem od diesla 10 minut zrobiony, ustawiony jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Polkowice to już bliżej, ale czy znają się na rzeczy? kolega jak u nich był to powiedzieli że regeneracją się nie zajmują więc nie wiem teraz jak to u nich jest, jedź na serby, robią diesle od wielu lat i mają doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi