Dudek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 fajnie bo białe światło jak ksenon do halogenów można wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 własnie tak myślę teraz że do halusów tez będę potrzebował - biale swiatla ,ringi mam biale wiec trzeba tez halogeny zaopatrzyc- będzie gites- tylko jeszcze zobacze kiedy ddubanowi sie spalą:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Mi sie nie spalą, bo wiedzą ze bedzie wpier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Mi sie nie spalą, bo wiedzą ze bedzie wpier... hehe to tez tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A więc co do tych żarówek... Jeszcze świecą ale niedługi idą precz bo przerabiam lampy na soczewy Kontakt | TMC-MC za komplet 450PLN Wygląd ponoć jak ORI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Kontakt | TMC-MCza komplet 450PLN Wygląd ponoć jak ORI. dla mnie osobiście te soczewki to jakiś shit jak znajdę namiary na firmę to Ci podeślę - tam te lampy które nie miały nigdy xeno wyglądają jak ori wypuszczone z fabryki bmw_1 edit mam Realizacja | HidRetrofit.pl Edytowane 24 Stycznia 2014 przez szmajchel17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Hm... Sales mi do myślenia.... Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 moim zdaniem ta firma ogarnia temat profesjonalnie... wszystko wygląda jak ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 co do modyfikacji sam skorzystałem z usługi przerobienia lamp efekt: moje lampki z 5er lampy z rav'ki moich staruszków więcej fotek wrzucę w swoim profilu jak już przyjdzie paczka i zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Powiedz mi tylko ile dales? Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 zależy o którą lampę pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No E39 Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 600 zł Hella EvoX-R i 300 zł COB Ring Kit BMW razem 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi