koko090681 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 mam takie pytanko ---- używał ktoś może tych żarówek ????? jak to się sprawuje i czy cops-y sie nie czepiają ? PHILIPS Diamond Vision 5000K H7 NIEOSIĄGALNE +W5W (3666790518) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 nic nie piszę o homologacji a po drugie caps jak będą chcieli to się przyczepią do czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 no jest homologowana wiec ok ale i tak jak piszesz DUDEK że jak beda chcieli to sie do***ią np. do moich szyb (30%przepuszczalnego światła) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie wiem jak świecą, ale szwagier testował kilka różnych zestawów i jedno jest pewne ich trwałość jest po prostu mega kiepska... (max 6 miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie wiem jak świecą, ale szwagier testował kilka różnych zestawów i jedno jest pewne ich trwałość jest po prostu mega kiepska... (max 6 miesięcy) 6 miesięcy ???? no to fest -a może akurat tak trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Właśnie chodzi o to ze testował i jakieś philipsy i osram i tungsram i zawsze żywotność była krótka. W sklepie mu nawet koleś powiedział że to norma, świecą dobrze lecz krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Właśnie chodzi o to ze testował i jakieś philipsy i osram i tungsram i zawsze żywotność była krótka. W sklepie mu nawet koleś powiedział że to norma, świecą dobrze lecz krótko chyba spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Weź kup narva range power a będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Bierz śmiało te żarówki , sam używam philipsa xenon efect już w 3 aucie co prawda w 2 poprzednich miałem H1 a teraz mam H7 (tych H7 używam od roku ) i wystrzymują bez problemu ok 2 lat bynajmniej u mnie , co do firmy osram to przerobiłem 4 komplety 2x H1 i 2X H7 i wszystkie sie popaliły w przeciągu 1-2 miesięcy... Edytowane 11 Listopada 2013 przez pawel83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Bierz śmiało te żarówki , sam używam philipsa xenon efect już w 3 aucie co prawda w 2 poprzednich miałem H1 a teraz mam H7 (tych H7 używam od roku ) i wystrzymują bez problemu ok 2 lat bynajmniej u mnie , co do firmy osram to przerobiłem 4 komplety 2x H1 i 2X H7 i wszystkie sie popaliły w przeciągu 1-2 miesięcy... czyli świecą :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 zastanów się jeszcze nad narva jak pisze Georgii słyszałem o nich same dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 zastanów się jeszcze nad narva jak pisze Georgii słyszałem o nich same dobre opinie Potwierdzam mam je u siebie od prawie 2 lat i dalej świecą a światło mają lepsze niż filips bluvision czy jak to sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Masz tu porównanie jak świecą i nie pytaj czy znajdziesz białe światło w innych żarówkach bo takiego nie znajdziesz...a tu z xenonem w skodzinie myślę żę narva kładzie wszystkie żarówki i kosztuje połowę co bluvision i inne wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayser.sose Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ale niestety nie mają homologacji na EU, a jak się sprawują w czasie deszczu/mgły czy trudnych warunków? Na forum skodziarzy narzekają że lipne właśnie w takich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ale niestety nie mają homologacji na EU, a jak się sprawują w czasie deszczu/mgły czy trudnych warunków? Na forum skodziarzy narzekają że lipne właśnie w takich warunkach. A po co ci homologacja na żarówkę ?:bag: to nie jest jakiś wynalazek 10000 watowy z allegro czy marny ksenon co wali po oczach z 2 km... Tak jak pisałem wcześniej mam je od 2 lat przechodzę normalne kontrole policyjne i przeglądy i jeszcze nikt się nie czepił żarówek...czyli jest wszystko ok. W deszczu jest spoko widzialność jest lepsza niż na jakiś Philipsach ( miałem kiedyś) co do skodziarzy to nie ma co czytać oni tylko narzekają i powinni bardziej bo latają Skodami :bag:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Skodziarze niech sobie wsadzą ksenon hida z ChRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 co do skodziarzy to nie ma co czytać oni tylko narzekają i powinni bardziej bo latają Skodami :lol::lol::lol::lol::lol::lol: mój teściu jeździ skodą hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Właśnie zamontowałem, wygląda za***iaszczo Zobaczymy jak będzie po zmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Właśnie zamontowałem, wygląda za***iaszczo Zobaczymy jak będzie po zmroku Philips czy narva???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Właśnie zamontowałem, wygląda za***iaszczo Zobaczymy jak będzie po zmroku wrzuć fotkę niech w tedy będzie Koko łatwiej podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Philipsy. foty nie dam bo mam brzydkie ringi i mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Philipsy. foty nie dam bo mam brzydkie ringi i mi wstyd dawaj bez gadania nikt nie zwróci uwagi na ringi :lol: trzeba było się nie chwalić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A więc tak to wygląda: Pewnie i tak nic nie widać ale efekt fajny dam znać jak bedzie po zmroku. Nie patrzeć na spasowanie przodu, wczoraj pewna sarna chciała sobie pooglądać moje autko z bliska.... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Efekt jest. Napisz za jakiś czas czy się nie przepalily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) dam znać. A wiec, mialem dużo philisow i osramow. Ale dimondy bija wszystkie na leb Edytowane 20 Listopada 2013 przez dduban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi