Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, mam na imię Seweryn, pochodzę z Wałbrzycha, jestem fanem marki, pracuję w hurtowni a w wolnych chwilach zajmuję się ulepszaniem aktualnie mojej kochanej E39 530D. To jest moja druga bemeka wcześniej miałem 523iA Sedan oxfordgruen, sprzedałem bo chciałem coś bogatszego, i kupiłem w komisie 99 530dA Touring z pakietem Tv, z tego co mi się udało przy niej

- zmienic ekran tv 4:3 na panoramiczny,

- wymienilem tuner na panoramiczny,

- zamontowałem dekoder DVB-T bo cyfryzacja, udało się 22 kanały w Wałbrzychu 2 multiplexy ze Ślęży i jeden multiplex z Chełmca - te kanały z Chełmca to działają nawet podczas jazdy bo tv też odblokowane zabezpieczenie żeby można było oglądać podczas jazdy, dekoder ma USB i chodza filmy normalnie ze pendrive

- spolszczyłem nawigację MK2

- znalazłem mapę Polski 2013 :)

- odblokowałem webasto żeby można było zaprogramować grzanie o okresłonej godzinie i juz pare razy się przydało

- wałkuję teraz temat pilota telestart t60 żeby uruchamiać webasto na pilota,

- teraz męczę się z kamerą cofania

Pozdrawiam, chętnie podzielę się wiedzą na temat BMW na tyle ile się znam i to bezinteresownie, chętnie wezmę udział w zlotach i spotkaniach aha i oglądam się za za każdą beemką jak zbok za każdą laską :P

hehe felgi zmieniałem bo miałem felgi styling 33, ale nie mogłem na nie patrzeć i wylądowały na złomie za 160zł za komplet :P a co do powodzi to wiem co tam było bo po tej powodzi jeździłem tam dla LeroyMerlin Zgorzelec busem albo ciężarówką to włos się jeżył na głowie

• 1 miesiąc temu...