nass81 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Siemanko, mam na imię Seweryn, pochodzę z Wałbrzycha, jestem fanem marki, pracuję w hurtowni a w wolnych chwilach zajmuję się ulepszaniem aktualnie mojej kochanej E39 530D. To jest moja druga bemeka wcześniej miałem 523iA Sedan oxfordgruen, sprzedałem bo chciałem coś bogatszego, i kupiłem w komisie 99 530dA Touring z pakietem Tv, z tego co mi się udało przy niej - zmienic ekran tv 4:3 na panoramiczny, - wymienilem tuner na panoramiczny, - zamontowałem dekoder DVB-T bo cyfryzacja, udało się 22 kanały w Wałbrzychu 2 multiplexy ze Ślęży i jeden multiplex z Chełmca - te kanały z Chełmca to działają nawet podczas jazdy bo tv też odblokowane zabezpieczenie żeby można było oglądać podczas jazdy, dekoder ma USB i chodza filmy normalnie ze pendrive - spolszczyłem nawigację MK2 - znalazłem mapę Polski 2013 - odblokowałem webasto żeby można było zaprogramować grzanie o okresłonej godzinie i juz pare razy się przydało - wałkuję teraz temat pilota telestart t60 żeby uruchamiać webasto na pilota, - teraz męczę się z kamerą cofania Pozdrawiam, chętnie podzielę się wiedzą na temat BMW na tyle ile się znam i to bezinteresownie, chętnie wezmę udział w zlotach i spotkaniach aha i oglądam się za za każdą beemką jak zbok za każdą laską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 nass81 , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 bmw_2 siemka furacz ładny moje zdanie to jednak przyjemność z jazdy a Ty chyba kładziesz nacisk na elektronikę i to twoje hobby w tym aucie ale to tylko moje zdanie :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nass81 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 No u mnie to raczej hasło - Radość z Techniki Ciężko mieć radość z jazdy diesel'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 nass81, witaj w Naszych skromnych progach... Ciężko mieć radość z jazdy diesel'em ... przypomnij mi się na którymś spocie- postaram się udowodnić, że się mylisz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witaj. Następna M57 na forum - piec jak u mnie. A MrSiwek wie co mówi o ropniakach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nass81 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witaj. Następna M57 na forum - piec jak u mnie. A MrSiwek wie co mówi o ropniakach:) W dodatku pochodzi z Bogatynii tam bylo 2 poprzednich właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 dodatku pochodzi z Bogatynii tam bylo 2 poprzednich właścicieli to napewno po powodzi...... :dance: hehe a tak to Furka spoko wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Siemanko, każdy motor jest dobry, jak się nie psu***mw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 O masz Ci los, nie kojarzę tego auta po felgach, ale w takim kolorze były co najmniej ze 2 sztuki. I zapewniam, że żadna nie była zalana po powodzi. A powódź była taka, że zabierała samochody ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nass81 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 hehe felgi zmieniałem bo miałem felgi styling 33, ale nie mogłem na nie patrzeć i wylądowały na złomie za 160zł za komplet a co do powodzi to wiem co tam było bo po tej powodzi jeździłem tam dla LeroyMerlin Zgorzelec busem albo ciężarówką to włos się jeżył na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nass81 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Test mojego webasta [video=youtube;fjXA1I_nJ84] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi