bercik117 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam Panie, Panowi, koledzy i koleżanki. Moje poszukiwania nadal trwają a że ciężko znaleźć w tych czasach dobry egzemplarz w rozsądnej cenie to wszyscy wiemy. Do celu: Znalazłem interesujący mnie "wózek" bardzo będę wdzięczny o jakieś sugestie i komentarze na temat tego ogłoszenia. BMW 530d INDIVIDUAL MPAKIET Xenon Navi Serwisowana (3687999677) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ze zdjęć i z opisu wynika że furmanka konkretna. Trzeba by podjechać i zobaczyć na żywca. Z Legnicy daleko nie masz także ja bym się umawiał i cisnął oglądaćbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No niedaleko ale jeszcze 2 tyg jestem na obczyźnie więc pytam "was" o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wypas ma dobry i oko też :lol: przebieg raczej ori bo po 250tyś tak są wytarte fotele , kiera świeżo obszyta , akcyza do zapłaty to cena jeszcze pójdzie w górę , niemiec pewnie zmienił na nowszy model bo po takim przebiegu szykuje się zmiana kompletnego sprzęgła , turbina wtryski więc pcha się furę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wypas ma dobry i oko też :lol: przebieg raczej ori bo po 250tyś tak są wytarte fotele , kiera świeżo obszyta , akcyza do zapłaty to cena jeszcze pójdzie w górę , niemiec pewnie zmienił na nowszy model bo po takim przebiegu szykuje się zmiana kompletnego sprzęgła , turbina wtryski więc pcha się furę dalej A więc jaka jest twoja opinia na temat auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ładna sztuka, wnętrze jak na ten przebieg jest oki... Cena dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A więc jaka jest twoja opinia na temat auta? gdyby nie patrząc na cenę to bym go wziął , sama akcyza wyjdzie koło 3tyś , model e39 wizualne stary wyszedł w 95r ja ostatnio miałem poliftową e39 2.8 za 7tyś bo gościa kasa przypyliła , wolałbym trochę dozbierać i kupić e60 z początku produkcji ceny już są niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Piękna furmanka w wypasionej wersji ale ten automat nie potrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Tak jak pisze Słodki gdyby przebieg był mniejszy albo większy to bym się nie zastanawiał, a teraz podejrzewam będzie leciało wszystko książkowo, tak więc szykuje się wielki serwis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Temat do śmietnika auto już sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi