lumma1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie pomóżcie od jakiegoś czasu włącza się alarm bez powodu nieraz parę razy pod rząd. Dzisiaj nawet jakieś 20 sekund po zamknięciu auta. Może mieliście taką przypadłość - sąsiedzi trochę się irytują.pytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ja mam podłączenie do drzwi tylnej klapy i przedniej maski i kiedyś wróciłem z trasy o 2 w nocy i alarm mi się włączył co go wyłączyłem to z powrotem to samo posprawdzałem drzwi czy domknięte klapę maskę i okazało się że pod maską przycisk mi się zaciął i nie odbijał poruszałem nim problem zniknął może u ciebie coś takiego jest albo styki w zamkach drzwi czy klapy posprawdzaj dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Miałem taką przypadłość, pomogła wymiana czujnika pod maską, stary był zużyty i nie stykał do końca. Odczytaj błędy z komputera, coś się powinno pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ok będę sprawdzał bo ostatnio jak zrobiło się wilgotno to rano zamek prawy tylny nie zawsze się otwiera z centralki może coś tam siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 ok będę sprawdzał bo ostatnio jak zrobiło się wilgotno to rano zamek prawy tylny nie zawsze się otwiera z centralki może coś tam siedzi i to może być właśnie problemem, warto by było też sprawdzić błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 hej grzesiek2304 ile u ciebie kosztuje inpa do mojej e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 patrz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Kolego u mnie wył alarm jak czujnik pod maską był zaśniedziały lub się zacinał.Psikałem do niego kilka razy kontakt spray poruszałem wytarłem nadmiar z wierzchu i już po problemie Poza tym psikałem też każdy przycisk przy ryglach od drzwi tam też są takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Niech kolego podjedzie do jakiegoś kolegi z dIs-em i niech przeskanuje samochód a znajdziesz gdzieś na drzwiach lub klapach "czujnik"/przycisk czasem działa czasem nie. takie rzeczy są rejestrowane jak zdarza się to za często. Zaoszczędzisz kupę czasu. U mnie było podobnie kable/ na zawiasach w klapie od bagażnika nie łączył do końca, kable był pęknięty. Po naprawieniu okablowania wszystko wróciło do normy. kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Niech kolego podjedzie do jakiegoś kolegi z dIs-em i niech przeskanuje samochód a znajdziesz gdzieś na drzwiach lub klapach "czujnik"/przycisk czasem działa czasem nie. takie rzeczy są rejestrowane jak zdarza się to za często.Zaoszczędzisz kupę czasu. U mnie było podobnie kable/ na zawiasach w klapie od bagażnika nie łączył do końca, kable był pęknięty. Po naprawieniu okablowania wszystko wróciło do normy. kuog Tak jak mówisz. Inpa nie złapie błędu ale DIS juz tak Wysłane z iPhone przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi