jaskier Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Witam moglibyście zerknac na auto z linku? Może coś ciekawego uda wam się wypatrzyc? Rozpoczalem szukanie dla siebie e38. Auto ma okropny wydech, ktos je moim zdaniem zeszpecil... ale z tego powodu nie chce go skreslac. Kolor - gdyby byla czarna byloby lepiej . Z pewnoscia trzeba byloby zmienic kolo na cos bardziej gustownego. Ale poza tym wydaje mi się zadbane i niezle wyposazone. Link: BMW 740 24400.00 PLN. Kraków - otoMoto.pl ps. jak już znajdę dla siebie e38 to moja e46 320d pojdzie na sprzedaż, gdyby ktoś był chętny Dzieki! Edytowane 5 Listopada 2013 przez jaskier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 jak szukałem swojej to tą też miałem na oku... stoii na allegro już jakiś czas napewno miesiąc... przebieg napewno ze 100tyś do przodu... bo moja ma ponad 300tyś a lepiej wygląda w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Moze jeszcze ktos sie wypowie? wiem ze zdjecia nie sa rewelacyjne ale a noz cos dojrzy... W aucie instalacja oparta na STAG300 i red. KME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi