Sherlock Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Cześć, Czy możecie polecić jakiegoś fachowego oponiarza we Wrocławiu lub okolicach? Chcę zmienić opony na zimowe (wszędzie chcą 110/120zł! za 4szt na 17" alu), a to całkiem sporo (np. w Kaliszu z którego pochodzę płaci się ok. 60-70zł za taki komplet). Zależy mi na tym aby był fachowiec, bo dużo jeżdżę i felgi i opony trzeba obejrzeć czy są ok (często się krzywią przy tylu km ile robię przez rok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jak na Wrocław 110 zł to normalna cena u nas za zmianę opon plus azot w kołach też wyjdzie ok 100zł. A jeszcze jak weźmiesz nowe wentyle to wyjdzie i do 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 70zł w Kaliszu za 4 opony?! Daj mi adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) ja place po znajomosci 70zl (alu) , ale w Zgorzelcu standard obecnie to 100zl w gore Edytowane 6 Listopada 2013 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Na prowincji 15 zł/szt. za samo założenie z wyważeniem. na Pełczyńskiej we wro w miarę dobry fachowiec siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Na Dmowskiego za stacją masz zakładzik - 100zł zapłaciłem za 17" alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 W Legnicy biorą ok 100zł za 4 koła + azot pompowanie a z wymianą wentyli 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Kalisz, Skarszewska, Mar-Gum - Iwona Lajnert - Panorama Firm Jak by ktoś chciał dobrze i tanio w Kaliszu opony założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Odpowiem sobie sam, bo znalazłem fajny zakład wulkanizacyjny, przy tym niedrogi. Może komuś będzie potrzebny namiar, to szczerze polecam: Ostry Serwis ul. Porębska 50 Wrocław tel. 713-580-008 serwis-opony@o2.pl Czynne 8-17 w sezonie 7-19 KONTAKT - OstrySerwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 widzialem reklame w Zgorzelcu na ul. Warszawskiej "wymiana 4 opon - 40zl" tylo pewnie cena podana za samo przelozenie opon i trzeba doliczyc wywarzenie + zalozenie na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popi_90 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ja zmieniałem jakiś tydzień temu oponki u starszego pana na ul. Sudeckiej (koło kościoła) we Wrocławiu. Ma taki mały "pokoik" z maszynami do wyważania itd. Za przełożenie 4 opon na 16' z wyważeniem zapłaciłem 80 zł. Jedyna niedogodność jest taka, że każde koło jest zmieniane za pomocą żaby i trochę to trwa (mi zajęło ok 40 min.). No i nie ma azoty Ale ogólnie cena myślę atrakcyjna jak na Wro i na moje oko wyważone są bardzo dobrze Edytowane 30 Listopada 2013 przez Popi_90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja też polecam gościa na pełczyńskiej (103 o ile się nie mylę). Kolejek zbytnio nie ma bo to wylot za miasto, a i ceny dobre. Za przełożenie całych kół i wywazenie zimowych 50pln więc za przekladke opon chyba 70. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi