Andrzej87 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Do sprzedania mam osprzęt do M62 od września 1998 r. i mechaniczne części do V8. Posiadam także inne części do E39: zawieszenie, części M-pakietu, elektronika i inne. Posiadam też osprzęt do M52. W razie wątpliwości czy dana część pasuje do Twojego auta proszę zapytać. Ceny do rozsądnej negocjacji. Wszystkie części (oprócz opisanych, że uszkodzone lub z opisem wady) są sprawne i udzielam na nie gwarancji. Jeżeli coś jest uszkodzone opisuję uszkodzenie. Kontakt: tel. 511 00 66 17 gg 5298867 e-mail: andrzejromanowski@o2.pl PW lub odpowiedź na forum. Wysyłam za pobraniem. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie. Mogę także dowieść części. Jak czegoś nie ma poniżej proszę pytać. Opisy i trochę zdjęć(dokładniejszy opis i więcej zdjęć prześlę na maila, PW lub GG.): Miski górna 50 zł Bagnet i rurka po 20 zł Dekle zaworowe – 40 zł Pompa oleju M60 M62 M62TU – 50 zł Tłoki z pierścieniami i korbowodami(mam też bez) do 4.4 M62 – 50 zł/szt. Korbowody do 3.0 3.5 4.0 4.4 M60 M62 M62TU – 30 zł Sondy lambda po 50 zł Wisco nieoryginalne stan nieznany – 20 zł Wiatrak na visco – 50 zł Koreczki osłon silnika po 5 zł Wtryskiwacze po 30 zł Listwa wtryskowa – 40 zł Chłodniczka skrzyni automatycznej – 100 zł Węże chłodzenia – od 20 zł Kolektor dolotowy – 80 zł Poduszki silnika po 30 zł Chłodnica wody – 180 zł Filtr stożkowy – 40 zł Obudowa filtra oleju i węże olejowe do niej – 100 zł/komplet Pompa recyrkulacji spalin i inne podzespoły – cena do ustalenia Wiązka silnika z automatem z anglika – 90 zł Koło pasowe wału – 70 zł Rolki, kółka pasowe – od 10 zł Napinacz paska wielorowkowego – 50 zł Kompresor klimatyzacji – 150 zł Napinacz paska klimatyzacji- 40 zł Rozrusznik z anglika – 50 zł Osłona wiatraka visco (lekko połamana) – 30 zł Ramka chłodnic – 40 zł Śruba odpowietrznika – 5 zł Tunel wlotu powietrza do filtra(odłamane jedno mocowanie, ale je mam) – 30 zł Osłona tylna przedziału silnika – 30 zł Czujniki wody, oleju, stukowe, łapy silnika, skrzyni, przewody olejowe skrzyni, osłony, pokrywy silnika, chłodnice klimatyzacji, oleju wspomagania, wał napędowy, łącznik gumowy, osłony wydechu, wygłuszenia, korek chłodnicy i inne części – ceny do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi