lumma1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 witam kupię węże od wspomagania silnik m52 2.8 benzyna bmw e38 nie pocące się a pilnie od pompy wspomagania do przekładni ważne aby miał zwężkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 wykręć wąż ten który Ci się poci i pojedź do ZMM Krzysztof Średnicki Utnie ori końcówki i założy Ci profi węża. Koleś spawa srebrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 tylko oryginał zarabiałem już i przez takich speców pompę trafiło zagnietli rurkę i zrobiło się wielkie G dostałem zmęczoną używkę i na długo to nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ale to nie są "tacy spece" tylko profesjonaliści. Ten zakład jest starszy ode mnie Ale i tak zrobisz jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 mam uraz wart 400zł jak nie znajdę ori to podjadę dzięki Lijo za adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi