M_a_N_i_e_K Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam. Dzisiaj na sprzedaż mam swoją BMW E46 2.0d z 1998r. Auto było sprowadzone z Belgii, a ja jestem drugim właścicielem w kraju (od 03-2013). Użytkowane na co dzień, auto jest bezwypadkowe. W bardzo dobrej kondycji. SAMOCHÓD garażowany. Ubezpieczenie: 12-2013 Przegląd: 02-2014 Od momentu zakupu wymienione zostały: - Olej 10w40+ Filtr - Filtr kabinowy - Filtr Paliwa - Filtr powietrza - Filtr ODMY ! - 2x simerbloki tył - pompa paliwa (oryginał bmw) - koło pasowe wału + paski Wyposażenie: Klimatyzacja automatyczna Radio Oryginalne Poduszki powietrzne 2x El. Szyby El. Lusterka Komputer pokładowy Aluminiowe Felgi 15 Centralny zamek ABS ASC Immobilizer Regulacja kierownicy Wspomaganie kierownicy Skórzana kierownica AUTO UŻYTKOWANE NA CO DZIEŃ, JEŻDŻĘ NIM CODZIENNIE DO PRACY. ZAPRASZAM WIĘCEJ ZDJĘĆ MOGĘ WYSŁAĆ NA MAILA. Dla zainteresowanych VIN : WBAAL71030KE11657 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 a jaka cenapytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi